Sale

Sremska Mitrovica

Član od: 18.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ovako, gospodin koji prodaje ove patike i jasmo se dogovorili za zamenu i to da ja njemu posaljem svoje patike koje su nove , ranac i punjac za mobilni telefon (u pitanju su adidas superstar patike) prodavac je naveo da su nove i da su probane samo i da su broj 44 . kada su mi stigle patike otvorio sam paket i imao sta i da vidim umesto patika koje su nove , bele sa crnim linijama dobio sam polovne polu oguljene patike sa paljenim pertlama koje nisu sa crnim linijama nego sa plavim , broj nije 44 nego 44 2/3 . Srecom po mene odmah sam nazvao postu i posiljku koja mu u tom trenutku nije stikgla otkazao i vratio nazad . .. zeleo bih da dodam da su njegove patike i lepljene to jest na pati je dodavana koza ne bi li bilo prekriveno ono sto je pocepano. .. mislim da nije uredu to sto mi je uradio i zbog toga je moja ocena negativna
mi smo imali komunikaciju, ali nismo trgovali nista i ne razumem koje prevare su u pitanju? poz

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

drug clan nije ispostovao dogovor, poslao mi je 4 telefona, na 2 je trebao displej da se zameni, a 2 su trebala da budu potpuno ispravna, ova dva , ,ispravna, , ne pale uopste, ni sa jednim punjacem, ni sa jednom baterijom, na moje pitanje zasto me je slagao, odgovorio je da ga ne smaram sa sitnicama, i sta hocu, u ta dva sto sam zamenio displej imam dovoljnu zaradu. .. .eto, covek odredjuje meni koliko cu da zaradim, na moje pare koje ulazem. .. a najgore je to, sto smo nedelju dana pre toga odradili zamenu, ,, oci u oci, , i tu je bilo sve ok, ali kad je bilo slanje u pitanju, onda sam dobio neispravne telefone. .. .a i vidite po njegovim ocenama da se tu skupljaju minusi, jedan po jedan. .. .ja sam hteo da se dogovorimo, ali on izbegava komunikaciju, posto je to , ,sitnica, , za njega. .. .
Hahahah, od 4 telefona dva su neisprvna 2 su ispravna samo sto na ovom spadao poklopac a to sam ti i rekao, i ne znam kako ne rade ta dva telefona kad stoje kod tebe u oglasu? proradila odjendom jel? i to sto sam ja platio obe postarine, naravno sto bi to rekao?

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

prodat mi je laptop lenovo 505s a stigao mi je lenoco 570, napisano je da je 4gb ram a stigao je sa 2 gb RAM-a, ukratko receno, jedan mi je laptop prodat a drugi stigao
Cim ste poslali poruku za ovaj lap top odmah sam video da ste naseli jer je stavljen jeftin za taj model i lepo sam rekao lepo vama kao i ostalima da jel lap top u losem stanju da ga je drug postavio i zatim obrisao oglas, ali vas dvoje ste nastavili da se dopisujete preko poruka i vi ste uzeli na kraju lap top posle mojih reci, nit kirv niti duzan dobijem negativnu ocenu, hvala

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Веома, веома неозбиљно. Затражи плаћање поузећем, ја по договору пошаљем предмет а одмах сутрадан када је предмет требало да стигне јави да је већ купио то исто на другом месту и да неће преузети пошиљку. Она ми се наравно врати са двоструком поштарином. Још ме на дан поруџбине одма оцени и тражи да то исто и ја урадим. Велики опрез и пазите да не испаднете наивни. Само штету сам имао од овог члана без обзира што се он правдао да је то друг наручио а он само био посредник, мени свеједно.
Jeste, sve je kako ste napisali. Samo niste rekli da nisam ja narucio vec moj prijatelj jer nema nalog, kad ste vi poslali taj kabal on nije preuzeo vec ste napisali zasto, jer je kupio na drugom mestu, ali zasto je on kupio na drugom mestu to niste na glasili? Jer nije poslao taj dan kad je trebalo i posiljka je stigla za 3 dana, naravno moj prijatelj je uzeo na drugom mestu jer mu je trebalo to, i javio vam da nece preuzeti posiljku jer mu vasa nije stigla kad treba. I stvarno ne znam cemu ocena losa od Vas, jer je vasa greska bila u pitanju sto niste poslali kad je trebalo. Poz

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio je kompijuter od mene koji je odbio da primi jer mu je visoka postarina. Pri dogovoru trazio je da spustim cenu za 500din. na sta sam pristao i napisao mu da imam korektne cene ali posto placa postarinu izacu cu mu u susret da ima manje troskove. Ja ne znam koliko su postarine a covek me nije ni pitao vec je sam zamislio da je to 250din. Komp ima bar 5kg. minimalno plus otkupna cena od 15500din na koju se uzima provizija ispalo je 1200din. troskova. Vracen mi je komp na koji sam platio 2000din. postarinu u oba pravca. Moj savet buducim prodavcima ovom coveku prvo naplatiti robu pa poslati paket. Inace ja imam 200 pozitivnih ocena sto je dovoljno da poslusate moj savet.
Zanimljivo, nije mi cilj da narucim od nekog nesto pa da ne preuzmem pa da taj plati duplu postarinu. Iovako je kriza i ne bih sigurno ljudima izbacivao pare iz dzepa. Da ste ispostovali dogovor, kao sto niste sve bi bilo u redu. A dogovor je bio da spustite cenu. Postarina nije skupa jer je nemoguce da bude 1700dinara postarina. Vi ste pricali o nekoj proviziji o kojoj nema veze sa vezom. Meni stize poruka da treba da plaim 17.000 dinara od POSTE. Naravno, nisam imao novac jer smo se dogovorili da racunar bude 15.500 dinara, on nije spustio cenu i ja nisam imao da platim, a pricanja da je on spustio i da oni uzimaju 1700 dinara za obican paket je smesna, pre bih otisao kolima, i to sto ste napisali da imate 200pozitivnih je laz, imate 34. Do sada nisam imao problema, ali morao je neko da se napravi pametan kao ovaj gospodin, sad vidite ko je u pravu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.