Sale

Vršac

Član od: 12.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je totalno neispravnu konzolu, dok je u opisu naveo da je samo hdmi problem i da se lako resava. Ljubazno sam zamolio da vratim stvari i da mi vrati moj novac na sta je on odgovorio, , NISAM VEVERICA, ,. Sve imam dokumentovano! Moja preporuka ZA IZBEGAVANJE SVAKOG VIDA SARADNJE jer sam *** na mnogo ruzan nacin. Ali neka mu je na cast novac
Na žalost na KP svako može da da ocenu koju hoće i da ne odgovara. Pod jedan konzolu sam poslao tačno onakvu kako sam opisao. Pod dva, lepo sam stavio da se prodaje kao neispravna za delove shodno čemu je i cena formirana. Pod tri, momak je trebalo da me odmah kontaktira ako konzola nije htela da upali a ne da je otvara i pokušava popravku, pa posle dva dana mi pošalje poruku "hajde da se ocenimo" i kad sam mu ja dao pozitivnu ocenu on kreće sa pričom i da mi vrati konzolu nazad a ja njemu pare. Naravno da na to ne pristajem jer je mogao da lepo povadi moje ispravne delove [ napajanje i optika] i meni spakuje neispravne. Mogao je i da je pokvari prilikom otvaranja i popravke. Za sve ove godine na KP nikad nisam nikog prevario što se vidi i po mojim ocenama. Preživeću i ovu negativnu ali neću da dozvolim da me iko pravi budalom. Momku želim sve najbolje u životu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.