Sale

Beograd

Član od: 04.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odvezao sam iz Pančeva do Beograda patike. Javio sam mu kad krećem i kad ću biti tamo, da me sačeka. Teško se parkira na okretnici. Nije bio tamo. Nije se pojavio ni za 6 minita, a obećao je za minut.
Nije tacno,dao sam mu broj telefona da se javi kad krene gospodin se javio na KP. Ja sam cekao na tel kad je javio na telefon da je dolje odmah sam izasao spustio se gledao gde je ali ga nije bilo nigde pozvao sam ga reko je ja sam kod pancevca sto znaci zgrada mi je na 30m od okretnice cim je javio na tel krenuo sam nije mi trebao ni minut ali on nije htio da saceka nego je posao tako da ova negativna ocena uopste nije zasluzen,osim toga Gospodin je rekao da ima smrtni slucaj i cekao sam ga par dana,i ovako na kraju vrati ali okej to je moj odgovor na ovu negativnu ocenu.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Narukvice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da mu sacuvam narukvice 5 dana i da mu posaljem, proslo je 5 dana, ontaktirao sam korisnika i pitao da li da saljem paket, rekao mi je da saljem, paket je poslat, korisnik 5 dana nije hteo da preuzme paket, zaista mislim da nije u redu. . Pazite se! !!
Poštovani, dogovor je bio da narukvice stignu za 2 dana kao što ide procedura za šalješ danas stiže sjutra tako to obično ide Ali poštovani ne znam kad je poslao ali paket nije stigao na datu adresu 4 dana pritom nije bio vikend ja sam slao poruke pitao šta se dešava on bi rekao trebalo bi danas tako sam ja proveo 4 dana u stanu do 6 sati ali paketa nije bilo Da bi se sinoć gospodin javio i poslao sledeću poruku '' ako sjutra ne preuzmete paket u pošti vratiće mi i dobiće negativnu ocenu... '' znači tek tada se javio ali ja nisam bio tu i nisam mogao nikako stići da preuzmem tako da ova negativna ocena je nikakav pokazatelj da i tvrdim da gospodin nije u pravu mogu i da slikam i da pošaljem dopisivanje ako neko želi da vidi Hvala svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.