Sale

Loznica

Član od: 16.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Posuđe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi da predmet nema nikakvih ostecenja, u pitanju je serpa a ona svuda zagorela i izgrebana, zatim me je blokirao. Zaobilazite ga u sirokom krugu jer covek laze.
Predmet je izgledao bas kao na slikama,cak i bolje. Posto je gospodin nezadovoljan,vracen mu je novac. Negativnu je dao on meni i blokirao on mene.

Ugostiteljstvo | Oprema > Rashladna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas je usluzan. Kaze covek pozovi broj iz oglasa tj u tekstu. Pozovem ja i pitam za ledomat. Kaze ispravan 100%. Dogovorimo se za cenu i kad da dodjem i da ledomat bude uključen da vidim kako radi. Dodjem ja kad ima i sta da vidim. Fali lim zadnji, kadica pukla, ledomat pun izmeta od miševa. .tako da bi on ukljucio ledomat da je bio ispravan . .dalje nisam hteo da gledam nista jer covek nece da spusti cenu. Dogovor ispravan ledomat ta cena. Pokvaren ledomat necu da platim koliko je bio dogovor za ispravan ledomat. Tako puknem put iz KG do njega. Naravoučenije nema usluga za teču Ljutomira. Još me njegov rodjak ubeđuje kako ledomat ispravan.
Ledomat je ispravan. To sto moj teco nije hteo da spusti cenu nije razlog za negativnu ocenu i to meni na usluzni oglas. U pitanju je inace svercer koji je hteo da preproda i zaradi bar 50e pa kad nije uspeo onda meni negativna i blok na kp. Nije u redu i nije fer prema meni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.