Sale

Kačarevo

Član od: 03.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Umetnost, arhitektura i dizajn

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam da li predmet ima fizičkih oštećenja pošto nije moglo da se vidi sa slika, prodavac mi je rekao da nema, medjutim kada sam dobio predmet bio je u jako lošem stanju, verovatno je bio pokvašen pa osušen.
Nebulozo ocenjivanje člana koji nije želeo da se i video pozivom uveri o stanju knjige(iako je i na fotografijama mogao jasno videti da oštećenja nema) Ukoliko je i došlo do ikakvog, moglo se desiti u transportu. Na njegov komentar o oštećenju, pri prijemu pošiljke, kulturno sam ponudio povraćaj novca sa svim njegovim troškovima, medutim umesto odgovora usledila je negativna ocena. Izašao mu u susret korekcijom cene, mogućnošću da se o stanju pre slanja uveri i video pozivom(što je odbio, jer se na fotkama dovoljno uverio-kako je rekao) i varijantom, kad je već nezadovoljan vrati knjigu i dobije svoj novac, on uzvrati mizernim zadovoljavanjem svojih frustracija kroz negativno ocenjivanje. ,, Oštećenu"knjigu je, naravno, zadržao.

Nakit, satovi i dragocenosti > Džepni satovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija na solidnom nivou, ali clan za izbegavanje. Porucio predmet pre malo manje od 2 meseca i nije ispostovao dogovor za preuzimanje. Preporuka ljudima koji saradjuju sa ovim clanom da traze neki vid kapare unapred. U svakom slucaju, necemo propasti zbog jednog artikla, ali ova ocena je samo objektivno iskustvo. Svi pozdravi za Sašu i nadamo se da nece zlonamerno shvatiti ovu ocenu, kao i da u buducnosti nece imati vise porucivanja u prazno!
Subjektivan doživljaj nestrpljivog i pomalo navalentnog prodavca, koji se oglušio na moju molbu i objašnjenje da transakciju odložimo za 10ak dana, prikazao nerazumevanje i na moje veliko iznenadjenje dao negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.