Salesman

Priboj

Član od: 06.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | DSLR i mirrorless

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

svo vreme me je zamajavao kako je sve ispravno da bi na kraju rekao da aparat nece da prima kontakt, pitao sam bar opremu objektiv i bateriju grip da mi proda on ne odgovara yadnje nekorektno imao sam neke aparate ali on je rekao da je njegov okej a i bilami povoljna cena pa sam teo da kupim, sto je na kraju ispalo da je sve to neynam sta. .. mislim nesiguran prodavac u svojim odlukama tako da treba ga iybegavATI I NEMATI POVERENJE PRILIKOM POGODBE
Aparat je bio ispravan, covek je trazio probu prilikom dostave iz tog razloga sam stavio aparat na punjac. Posle desetak sati nije mogao da se ukljuci, aparat sam odneo u servis gde mi je receno da ima problem sa napajanjem(do tada nije imao) i to sam i napisao gospodinu. Odg za prodaju ostale opreme nije mogao da dobije od mene jer sam bio u van zemlje na dva dana. Prica o nekoj fer i postenoj saradnji, a da sam mu poslao aparat koji nije mogao da se ukljuci, ko zna sta bi onda pisao. Sve u svemu ne preporucujem saradnju sa ovim clanom iz navedenog iskustva, a i sporazumevanje preko poruka je jako tesko sto se vidi iz njegovog napisanog teksta u oceni( pravopis).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.