Salko

Novi Pazar

Član od: 09.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudina mi je prodao auto player napisao je sve radi, ima i ovo i ono i milion funkcija, sto i jeste tako, samo jos da rade kad sam prikljucio player na auto antenski džek nije mogao da uđe u zenski džek, bluetooth sam prebacuje, izlazi za pojačalo ne rade itd Zovem čoveka prvo se nije javljao posle mi posalje sms poruku kao "zovem te kasnije" i nista od toga. .. Nije u redu uopste, posto nije player ne radi red je da se vrati zato i postoji ovaj sajt, al' nema veze ako coveku nije stalo do pozitinih ocena
Kao prvo, doticni je javio kada je preuzeo cd pleyer da je sve u redu, jedino to oko tog ulaza za antenu, ali nije do mene sto njegova antena ne odgovara za taj pleyer, ali to nije bilo sporno i slozili smo se obojica da se to lako resava sa konverterom ili zicom, antena kao i svaka druga. Kaze probao sve radi, sve u redu i to je bilo to. Nakon nedelju dana koriscenja pleyera, dobijam negativnu ocenu sa ovakvim opisom da je to katastrofa od pleyera. Znam sta prodajem i u kakvom stanju, moguce da se pokajao ili nasao drugi bolji ili sta vec i da je hteo da vrati izmisljajuci nedostatke i mane. Moguce da me je zvao i da sam poslao poruku nazvacu kasnije, ali dok sam na poslu primim mnostvo poziva nepoznatih brojeva i na poslu se ne javljam vec automatski se salje ta poruka. Na sajtu kupujemprodajem nijednom mi se nije obratio da postoji neki problem, vec sam iz cista mira dobio negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.