Samir

Novi Pazar

Član od: 18.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao neispravan telefon ( telefon se jednostavno zablokira i ugasi ) i ako je tvrdio da je nov i ispravan. Dao je garanciju od mesec dana a kada sam ga reklamirao , rekao je da ga posaljem da ga poprave i vrate ali mi nije dao adresu i vise se ne javlja na moje poruke. Za 195e pa vi vidite da li cete kupovati od njega i proci kao ja. .Sramota
Dati gospodin koji misli da moze da utice na prodaju ova njegova negativna ocena jer su cene najnize na sajtu vara se. Ima podatke sve kako je kupio ali nije zeleo da posalje. Razumem sve sve zbog konkurencije. Sramota čime pokusavaju sve da urade da bi smetali na daljoj prodaji Ali varaju se

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

TELEFON NE MOŽE DA SE UKLJUČI! NAVODNO NOV TELEFON, nakon najobičnijeg restarta - custom binary blocked by frp - poruka crvenim slovima - i gašenje. Kako prodavac kaže, telefon nije smeo da se resetuje, "to svako zna", pa ako ne želite da poklonite novac ovom čoveku koji će Vas optužiti da ste "nešto uradili i da je Vaša greška", ZAOBIĐITE NJEGOVE OGLASE! Pokušavam sada da pokrenem download mode (što čitam na internetu), ali kineski jezik u njemu mi pravi solidan problem.
Nemam pojma o čemu priča data osoba Posto ima kupaca koji žele da vam uskrate prodaju pokušavaju na sve načine da to urade. Osoba koja je ovo izmislila je preko sms a ne ovde na kupujem prodajem reseteovala mobilni sa nalogom. Lepo joj rečeno da se nalog prvo briše a potom resetuje. I drugo jos osim toga rečeno joj je da vrati mobilni i bice joj sve završeno našta ona pristala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.