Samo Air MAX

Beograd

Član od: 26.11.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pet puta sam pitao dali su patike original, rekao mi je da jesu, poslao mi je patike koje su kopija, ako neznas sta je original a sta kopija nemoj ni prodavati nesto u sta se nerazumes. Sve prepiske o ovome sto pricam mogu da objavim javno vezano za ovog clana, zaobilazite ga u sirokom luku ili cete kupiti kopiju patika. . . . .
gospodine, na jeziku patike sa unutrasnje strane se nalazi etiketa na kojoj je serijski kod CD0113-400. kada taj kod ukucate na guglu dobicete gomilu slika i linkova ka raznim prodavnicama koje prodaju bas taj model patika. model se zove: Nike Sportswear Air Max 270 React ENG Article no. Cd0113-400 Laser Blue/White/Anthracite. sto znaci da patike jesu original. isto to ste i vi sami videli kada ste mi trazili sliku te etikete da vam posaljem pre nego sto ste preuzeli patike iz poste. mogli ste da mi vratite patike ako niste bili zadovoljni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.