Samo Originali

Kraljevo

Član od: 02.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me je prevario, cizme koje mi je poslao nisu Pegia cizme, vec obicna sintetika. Lepo sam ga zamolila da mi vrati novac, on se cudi I optuzuje me kako ga napadam. Pritom nije napomenuo da je roba sa greskom. Nema veze sto imaju gresku, ali bar da su original. Kaze mi lepo da ga prijavim, sto sam I ucinila. Valjda zna da mu nista nece biti. Izbegavati ovog clana. Ja sam se povela njegovim brojem pozitivnih ocena I prethodnim lepim iskustvom. Clan nije za saradnju, nece da prizna gresku, nece da vrati novac. OPREZ !
Niste vi prosli pored originala

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike sam dobila ali sa oštećenjem platna na levoj patici kod pete u veličini odprilike 2x1 cm. .. .U opisu oglasa nije navedena mana. .. jer da jeste ja takve patike ne bih kupila. .. .Reklamirala sam prodavcu koji je bio u stilu: '" Ih, samo to. .Pa to je sitnica. .. .može da se popravi". .. .. da on neće da plaća moje avanture. .. .i na kraju da kupim nove za 8000 din . .. to tamo nema. .. .O tonu i drskosti malo ke govoriti. .. Ko želi mogu da mu prosledim ceo razgovor kao što sam prosledila administraciji KP. .. .Ja kao kupac imam pravo na povraćaj novca a ja njemu njegovu robu. Ponudila sam čak i da ja platim poštarinu što nije po pravilima i nije moja dužnost. .. .To on nije uvažio iako je rekao na početku razgovora da je prevideo. .. .Ja znam da kupujem polovnu obuću ali nikad ne bih stavila sa oštećenjem i to za 1800 din. Slike koje je postavio pokazuju izgled patika. .. Ne postoji ni jedna slika sa uslikanim oštećenjem koja je jasno pokazuje manu i da je jasno vidljiva. .. .Najgora komunikacija ikada sa bilo kojim prodavcem. .. i veoma loše iskustvo. . .. .
Patike odlicne osim kao sto kaze doticna unutra platno na peti NE 2×1 neka bude 1x1 plafon sro patiku ne remeti ni estetski ni funkcionalno, sama birala sam porucila bez ijednog pitanja a njoj zapravo neodgovara broj jer u svojim oglasima prodaje cizme broj 43, ovo neka bude i drugima nauk da ne pokusavate ili barem recite sta vam zapravo neodgovara a ne da lazete i kopate po patikamane bi li nasli bilo kakav izgovor za vracanje i imajte u vidu da dugo radim sa ljudima i da sam cuo svakakve price....Normalno ako hoces patiku bez tackice bilo kakve KUPIS NOVE !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.