Sancos

Pukovac

Član od: 09.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio paket, nije preuzeo, toliko o odgovornosti člana, ne javlja se na pozive i poruke, na kraju napisao da će platiti troškove, al ništa od toga. Negativna saradnja.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi telefon sa problematicnim ekranom, zamolio ga nekoliko puta da uzme nazad i vrati pare on to sve ignorisao i na kraju me blokirao. Neposten i bezobrazan clan, zaobicite ga u sirokom luku.
Zemljak samo si tako ti bezobrazan.Sram te bilo kupio si licno telefon,koristio si mesec Dana.Pa si rekao uzimas Mami,Pa ona nemoze da se snadje it'd.Nisam ti ja Renta kar za telefone.Dosadan si,ko te nebi blokirao.Zasto nisi odma isti Dan vratio ili sledeci,nego posle mesec Dana kao navodno ti mu nalazis mane.U nekom Sam poslu ovih Dana Ali picemo kafu ti I ja!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno drzak i bezobrazan član. .. Neće da vrati novac za prodat telefon, hoće ali kad bude mogao ne zna kad ? ?? Prodao telefon sa Spirit mreze koji nemoze da se apdejtuje na 8.0 i koji nema srpski ( još kaze nisi me pitao na kom je jeziku) . .. Pokusao sam ljubazno da dođemo do dogovora da uplati bar 2000 dinara da ga ja mogu prodati jeftinije uz pravilan opis on to smatra iznudom ? ?? Nemam izbora nego da ga negativno ocenim . .. Zaobilaziti u širokom luku. ..
Čista laž.Prodao sam mu telefon s7 edge iz mojih oglasa,kom je bila cena 10000 dinara fixno.Ucenjivao me je i startu da mu dam za 8000 dinara.Pristao sam na tu cenu ali sam se prevario ne zbog te 2000 dinara nego zbog ove cinične i podmukle ocene od člana.Navalio je da mi uplati novac na račun.Ja sam mu rekao da nema potrebe biće mu poslato sa otkupom.Uplatio je na račun redno,odmah sam ga obavestio da je novac legao.Dobio sam obavještenjima od banke da je pristigla uplata od 8000 dinara.Onda šta se dešava dalje?Clan kada je preuzeo telefon kao nije to to ne može da ga ažurira nema srpski jezik sprint mreža Itd.Za jezik trebao me je pitati,trebao je pitati i koji je android trenutno na telefonu.Covek je možda hteo da od s7 edge dobije s10 +.Onda je odma hteo da vrati kao treba mu novac.Ja sam mu rekao da sam ga potrošio na neke stvari samo da vidim dokle će njegov bezobrazluk ići.Nije ovo prvi put da se susrećem sa takvim ljudima.I dalje je počeo da me ucjenjuje.Onda mi je tražio da mu uplatim 2000 dinara.Ja sam znao na šta on ide.Rekao sam mu da mu neću uplatiti nipošto.Onda sam mu rekao vraćaj natrag telefon pozajmicu novac bez brige.Medjutim član nije pristao da mi vrati moj telefon nego me je isti blokirao na sajtu. Dao mi negativnu ocenu.Ovim putem molim članove koji budu sa njim poslovali da se dobro spreme.Ja znam da sam ispravan i mirno spavam bez brige.Ljudi iz ljubomore daju tako negativnu iz hira sto još vise nisu mogli od vas da izvuku.Ocene neka ali ti nemaš ni časti niti obraza sram da te bude.Pisao sam i žalio adminima dobio sam poruku od njih da ispoštuje člana?To se neće desiti ni u snu neka ocene.Nije mi ni za pare ali takvom coveku jedan ni orah.Niko mene neće ucjenjivati u životu a ne na sajtu.Toliko od mene.Ja sam nalog ovaj otvorio pretežno zbog počne kupovine.Sta bi ovde napisao ali?????
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.