sandor bakos

Novi Bečej

Član od: 12.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aspiratori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

aspirator je u ocajnom stanju. ne moze se otvoriti da se ocisti, ili menja filter. zvao i pricao da njegove ocene govore o njegovoj korektnosti sve. aspirator ukljucim i radi. da li radi svoj posao ne znam, ali necu ga ni montirati jer je ruglo. NEGATIVNA
Aspirator je ispravan ,radi ,moze da se otvori i nov je ugljeni filter unutra ,na slikama se sve jasno vidi i gospodja je to morala i sama da vidi na slikama ,spolja su se videla tragovi koriscenja koje sam ja prefarbao belom farbom .Nigde nisam naveo niti tvrdio da je nov i u absolutnom fit stanju zato je i cena bila 2000 din ,to jest samo cena ugljenog filtera ,a sad sto se sve to nije svidjalo kupcu spoljni izgled Znaci aspirator radi ,ispravan je jedino se ocekivalo vise za 2000 din ,a za moje ocene se ne brinite one govore sve ,bilo bi ih jos vise ali neke stvari sam prodao uzivo ,i vas sam zvao da dodjete i vidite posto Kikinda nije daleko ,ali ste odgovorili da za to nemate vremena ,Drugi put kada nameravate kupovati dobro pogledajte slike predmeta a ne samo cenu ,Sve najbolje vam zelim .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.