Sandra

Beograd

Član od: 25.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Kamp oprema

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obećani datum isporuke nije ispoštovan. Takodje, nije mi javljeno na vreme da je problem sa nabavkom proizvoda koji sam poručio da bih mogao da obezbedim alternativnu mogućnost za nabavku na vreme. Apsolutno neprofesionalno! !! !
Ne slažem se sa gospodinom u potpunosti, a naročito ne da se radi o neprofesionalnom ponašanju. Javljeno mu je na vreme da može da se organizuje i nabavi do željenog datuma na drugom mestu, ali i pored toga je imao potrebu da priloži negativnu ocenu. Alternativa uvek postoji, kao i nezadovoljni ljudi, koji ako čak i nemaju razlog da budu nezadovoljni - sami će ga stvoriti.

Asesoari > Rančevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac zna zasto. .. nista od dogovorenog, nemam komentar, ne postuje tudje vreme. ..
Ako treba neko da čeka ceo dan da se kupac javi za svoju robu,a nema prava svoje vreme da organizuje,onda zaista nema dogovora. Ne zna se kad će se javiti...O poštovanju tuđeg vremena treba sami da se zapitate,da proverite prethodno,da se najavite,a ne samo da se pojavite i očekujete da se sve u životu radi samo zbog vas i vaših potreba.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.