Sandy

Beograd | Vračar

Član od: 10.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se pre vise od nedelju dana u vezi zvucnika po ceni od 220 eura. Covek me je zavlacio eto vise od 7 dana te na putu je-te ovo-te ono, dok sam ja celo vreme racunao na zvucnike i odobijao druge ponude. E onda dolazi sa putovanja i odbija saradnju jer je video da su zvucnici negde u EU 400E a on ih prodaje polovne za "samo" 220e. I sad je povisio cenu i prekrsio dogovor! Za ovih 6 godina kupovine i prodaje na ovom sajtu nisam sreo losijeg prodavca! Za izbegavati, NE PREPORUCUJEM SARADNJU! Nula!
Interesantno je kako je ovo prva losa ocena koju sam dobio, i to od prve osobe kojoj sam odbio dati popust na cenu. Neke drage i kvalitetne stvari naprosto ne zelite prodati odredjenim osobama, jer ih ne zasluzuju... i to nije stvar novca, nije sve u novcu dragi Sasa, svi koji su ikada kupili od mene, ili oni od kojih sam kupio ja, mogu da posvedoce da se drzim dogovora i da sam davao popuste, ocene govore dovoljno... medjutim kada neko kao Sasa sasvim nefer i nekorektno pokusa da zatrazi popust od 1320 dinara ubedjujuci me kako je to "manje od 10 Evra", misleci valjda da ne znam kurs ili da ne znam da racunam, i to na cenu koja je vec ispod svake granice, onda naprosto odbijete da saradjujete sa takvom osobom i dignete mu cenu iz inata...U narodu se to kaze: "E sad neces nikako"...i to zato jer si bezobrazan, nevaspitan i jer ne znas da cenis neke stvari i vrednosti u zivotu. Zato molim gospodina Sasu da ne drzi ovde propovedi o moralnim vrednostima, jer navedeni gospodin apsolutno nema nikakav osnov za to...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.