Sanja SAMO KP PORUKE

Beograd

Član od: 06.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost posle mnogo godina prva negativna ocena koju ja dajem i prva negativna koju ovaj clan dobija. Za vikend sam pitao clana da li ima na stanju i da li moze slanje i rekla je da ima i da salju. U utorak je rekla da je poslala ali svaki put kada sam trazio broj posiljke vrdala je odgovorima i izbegavala da da broj posiljke. Posle je krivila kurirsku sluzbu kako ona isporucuje za 2-5 dana ali svi znamo kako kurirske sluzbe rade. Da je paket poslat meni bi posle 4dana mogla da da broj posiljke. Na kraju sam rekao da mi posalje broj posiljke ili cu je oceniti negativno na sta je ista odgovorila da ce me isto negativno oceniti jer nisam strpljiv. Posle toliko dana od porudzbine jasno je da robu nije ni imala na stanju te da istu nabavlja iz nekih drugih kanala pa kada se tu zakomplikuje onda ko zna koliko cekate. Ocena je pre svega zbog lazi tokom svog vremena konverzacije i nikada me niko ovoliko nije lagao na kp.
Da,odlicnno znamo kako kurirske sluzbe rade pogotovo kada su veci paketi u pitanju i kada je sezona.Vi ocigledno da to ne znate.U cetvrtak sam zbog Vasih pretnji stopirala porudzbinu inace je trebalo u petak da Vam stigne tobogan.Nisam duzna da trpim uvrede zbog stvari koje nisu do mene.Moje saradnje se vide,Vaasa negativna ocena mi nikako ne moze poremetiti poslovanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.