Sanja

Žabalj

Član od: 17.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Svetleće reklame i panoi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma sam nezadovoljan s ovim prodavcem reklama za sladoled.. Covek mi je naplatio reklamu 300e koja je amaterski ofarbana , sve razmazano, morao sam jos tri puta da je prelazim farbom i to o svom trosku da bi licila na nesto, presao sam 70km da dodjem po reklamu, dogovorili se dan ranije i morao sam da cekam dva sata u kolima zato sto je covek imao predavanje neko o alkoholizmu , ma strasno ljudi, ne znam sta da kazem. .. A pritom sam dva dana posle kupovine dosao do coveka koji radi isto to za 150e. Cekao sam 20dana, svaki put kad sam pitao kad ce biti prodavac je bio jako neljubazan i drzak. Uglavnom roba na slikama ne odgovara cinjenicnom stanju, cena je prevelika, ne vredi ni duplo manje. Ko zeli neka me kontaktira vrlo rado cu mu poslati slike na viber o cemu pricam.
Na samom početku moram ukazati na apsurd u komentaru ovog lika koji je pokazao vrlo nezdravu nervozu već u prvom tel. kontaktu. Apsurd je taj, što je momak LIČNO PREUZEO artikal, odneo ga kući i nakon par dana daje negativan komentar. Nije mačka u džaku, nije poslato brzom poštom, video je šta kupuje, opipao, prevrnuo, cenkao se... I pored toga što je lično preuzeo maketu, samo je trebao reći da se predomislio i kraj priče. Ne, ljutku je fetiš da kinji nekog komentarima. Znam da postoje takvi, ali, fala Bogu, nemam baš puno dodira sa takvim osobama. Dalje....SVE fotografije iz mojih oglasa su originalne, dakle, sve do jedne fotografije su slike mojih proizvoda. Moji proizvodi se mogu videti u muzeju čokolade na Kalemegdanu, na adi Ciganliji, na Štrandu, u Mostaru, Plivinim jezerima u Jajcu, u hotelima u Herceg Novom, Neumu, pa i jedan u Cirihu. Ljubaznost i predusretljivost su moj moto, kao i to da je kupac UVEK u pravu. Reklamacije primam bez ikakvog objašnjenja. Dovoljno je samo nazvati i bez pola reči menjam proizvod, vraćam novac uz sve dodatne troškove (poštarina, gorivo...), kako kupac želi. Tako funkcionišem 60 god. I fala Bogu, dobro mi ide. Na raspolaganju sam 24 sata, ali, naravno nije baš da visim na čiviluku, pa da me skine kako kad kome godi. I na kraju, najvažnije za mene...Kupac tvrdi da je našao povoljnije identičan proizvod. Ako je to tačno, imaće posla nadležni organi. Moji proizvodi su samo moji proizvodi, zaštićeni su i svako kopiranje podleže sankcijama, a on će morati reći koje falsifikator. Istražiću to na svoj način. Za svaki od ovih proizvoda su plaćene debele pare modelarima i ne dozvoljavam da neko koristi moje ideje i patente.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.