Sanja

Beograd

Član od: 11.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospođa je rezervisala telefon 25.06. i od tog datuma u oglasu se tako i vodi. U dva navrata mi je rekla da nije u Beogradu, da stiže do kraja nedelje i da sigurno kupuje. Danas mi je rekla da ne zna kad dolazi i da prodam telefon ako imam kupca. Od 27.06. do 20. 07. je imala četiri transakcije kupovine-prodaje "navodno nije u Beogradu". Za gospođu negativna ocena zbog neodgovornog ponašanja, ne preporučujem je za bilo kakav vid saradnje.
rekao si da dolazis za dan dva a to se oteglo nekih 15 dana. Ja isto tebi dajem negativnu ocenu i za lazi. 25.6 rekao si da se vracas 27.6 sada te upravo zove moj muz da ti objasni jer je on svedok dogovora i insistiranja da se kupi taj telefon. Tvoja poruka je od pre neki dan da si se vratio u Beograd i niko nece da te ceka zato sto ti telefon nevredi toliko para. Drugi HTC smo kupili jer nismo imali nameru da vas cekamo. Moja neodgovornost nije jer sam ja savestan kupac to se vidi po mojim ocenama, sa vama nije moglo da se dogovori. Vi ste bili na putu i sada sam ja na odmoru i ne planiram da se zbog vaseg telefona vracam sa odmora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.