Sanja

Jagodina

Član od: 15.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prošle godine su me lagali 10 dana za radijatore i na kraju me blokirali , opet sam ih kontaktirao pre par dana i rekli su mi da stižu u ponedeljak , pošaljem poruku kažu da su mi rekli da stižu u utorak. , sada sam im poslao poruku oni me blokirali , ovakve treba odmah izbaciti kao članove Kpa. , velika negativna , slike od njihovih laži idu administratorima na uvid , PS , izbegavajte ovakve u širokom luku
Vrlo je nepristojno nekog nazivati lazovcinama. Nista vam lose nismo uradili da ovako reagujete. Nasa je stvar da li cemo nekom nesto prodati ili ne. Mi vama nismo nista prodali da bi vi komentarisali sa ovakvim jadnim komentarima. A da ste normalno komunicirali sigurno bih doslo do saradnje kao i sa svima ostalima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.