Sanja

Vranje

Član od: 18.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako tvrdi da je poslao ispravnu tastaturu, nakon vrlo kratkog koriscenja (citaj sat vremena ukupno), ispostavlja se da tastatura ima skrivenu manu, tj pocinje da mesa sve moguce karaktere i time je cini beskorisnom. To se sve odigralo u manje od 24h nakon sto je tastatura stigla, a optuzen da sam je sam pokvario. Ne znam kako tastatura moze biti pokvarena da funkcionise da kad stisnes jedno slovo, izbaci drugo, itd. To je problem sa modelom, ne sa koriscenjem. Pokusao sam da komuniciram i ponistim transakciju, medjutim, odbio je jer verovatno zna njeno pravo stanje. Preporucujem da se klonite ovog korisnika cak i ako ste u prilici da proverite uredjaj, jer skrivene mane se ne prikazu uvek na prvi pogled. Sramota!
-Tastatura koriscena nekoliko meseci bez problema (rasprodat macbook, magic mouse 2 i ova tastatura je bila visak). -U oglasu stojalo da tastatura moze da se testira do mile volje na cime god i kako god i licno preuzme. -Testirana i koriscena normalno celog vikenda, od subote ujutru kad je kupljena do ponedeljka popodne kad je poslata kupcu. -Skoro nikakvi tragovi koriscenja, pazena i mazena, kao takva je stigla kod kupca sto je porukom na KP-u potvrdio. -Kupac je testirao u ponedeljak, komunicirali svo vreme na KP-u, podtvrdio porukom da je sve ok i da je zadovoljan. -U utorak podne mi javlja da ima problem sa slovima, gde mu ja predlazem da testira na Mac-u i da je problem nastao kod njega ili zbog njegove greske ili zbog njegovog hardvera ili cega god jer sam je ja koristio vise meseci bez ikakvih problema i kao takvu poslao sto mi je potvrdio istog dana porukom na KP-u, gde me sada sutradan napada da sam znao za "bag". Druze, ako tastatura ima problem u startu ili radi ili ne radi, nece to bas tako kao sto ti opisujes, da kod mene radi mesecima kao i kod tebe kad si je dobio u ponedeljak, a sutradan je resila da ne radi, pa sad odjednom ima bag. Da je bag postojao kao sto tvrdis, kako sam ja mogao da ga resim pa ti posaljem ispravnu? Meni je stvarno zao zbog ovoga, ali za cenu koja je 3x manja od trzisne ja svakako ne mogu da ti dam garanciju kao u radnji, kao sto ni meni niko nije davao garanciju za bilo koju polovnu robu, pa da mozes da mi vratis kad god pozelis.

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tuner sam dobio sa oštećenim ivicama, tako da nije za upotrebu. Korisnik kaže da je to bruka i sramota kurirske službe a ne njegova iako nije zapakovao predmet kako treba. Naravno, iako ja nisam ništa kriv, vraćanje predmeta i povraćaj novca korisniku nije bila opcija. Sramota.
Tjuner je bio skoro kao nov, sto i doticni zna, i video na slikama. Ja sam paket sasvim korektno upakovao, kao i sve posiljke do sada koje sam slao. Medjutim, ja ne preuzimam odgovornost ako dodje do ostecenja prilikom transporta, i zbog necije nemarnosti. Primalac posiljke je trebao istog dana da ulozi zalbu u posti ako je video da je to osteceno.Ja sam slao mnogo osetljivije stvari od tjunera i to zapakovane u jos tanji karton pa nikome nista nije hvalailo, isto tako sam i posiljke primao koje su bile blago upakovane i sve je bilo ok. Tako da doticni najlakse moze da svali krivicu meni, a ja nazad posiljku ne mogu da primim iz razloga jer i ne znam da li je to uopste moja roba i nemam takvu praksu da to radim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.