sanja

Beograd

Član od: 10.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Ukrasne stvari

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako sa ovom osobom saradjivati oko trgovine. Pisala mi poruku i zvala cetiri dana oko sistema kako da joj posaljem? na kraj rekla moze Aksom, ili Bex-om. Iskljucuje mobilni a na fiksni tel njen ukucan ne zeli da prica o paketu koji pokusavan tri puta da bude urucen. Ima podesen mobilni da nije dostupna, a na sms poruke odgovara zbog toga sto i ona prodaje preko ovog sajta. Evo ko zeli neka proveri pitajte je vezano za njenu prodaju i ona odmah odgovara. Vrlo lukavo i dvolicno. Postarinu za vracenu posiljku ja sam platila a to verujet nije lepo. Bezite od ove osobe ! ! ! ona je iz Vrsca !

Nameštaj > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgore iskustvo koje sam ikada imao na internetu, a vidim da nisam jedini koji je tako prosao sa ovim clanom. Poslao sam paket koji doticna nije preuzela, prvo je veoma drsko rekla da nije bila kuci, potom nedelju dana ne mogu da je dobijem na telefon. Sada placam duplu dostavu zbog necije neodgovornosti. Ljudi ne treba vam saradnja sa ovakvim clanom, izbegavajte u sirokom krugu.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticna je porucila punjac uz molbu da joj posaljem istog dana, sto sam i ucinio. Nakon 11 dana posiljka mi se vratila i ja sam platio troskove slanja i vracanja paketa. U medjuvremenu se nije javljala na telefon ni odg. na poruke. Negativna ocena nije zbog mojih troskova vec kao upozorenje, da znate o kakvoj je osobi rec.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.