Sasa Djokic

Smederevo

Član od: 14.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ni jednog momenta nije pomenuo da je jakna nekompletna. Kad sam hteo da je vratim o mom trosku rekao je da je novac za povracaj potrosio!
jakna je kompletna nije sigurno bez rukava i dzepova,a on sto je trazio postavu za jaknu ja je nisam imao jer ja sam je takvu i kupio,ne vidim razloga za negativnu jer takva jakna neka vidi malo koliko se krece a ja sam mu je dao ispod svake cene ali dobro njegova volja nemam komntara vise sto se tice ovog clana prvo kad me je zvao poceo je sa povisenim tonom neljudskim ponasanjem,i iz principa nisam hteo da mu vratim novac,jer mene tih 3000dinara nece da nahrane,a ostali neka povedu racuna sa ovim clanom,jer ako je hteo nesto novo da kupi neka ide u radnji.dosta sam radio sa clanovima iz drugih gradova ali ovaj je izuzetak.pozdrav svima koji citaju ove ocene.pogledajte ostale moje ocene i sve ce vam biti jasno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.