Sasa Djordjevic

Kruševac

Član od: 02.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvarno mi je zao sto moram da dajem negativnu ocenu i to mi je prvi a nadam se i posledni put ali stvarno moram da ukazem na ovoga prodavca. Prodao mi je alu felne za koje je tvrdio da su dobre iako je jedna bas kriva a jedna je sva izguljena(ostecena). U oglasu je postavio 3 slike i sve od jedne iste felne, evo original slike njegovog oglasa: https: //s23. postimg. org/wzscp71d7/Untitled3. jpg Kada sam mu zbog toga trazio bolje slike, rekao mi je sve su iste kao i ta jedna dobre su felne a onda ih je slikao iz daljine i zbog odbljeska sunca nisu se mogla videti ostecenja, i te slike mi je poslao preko vibera, da se nebi mogle dobro videti. Kada sam ih prebacio na komp i sada kada znam gde su ostecenja i uvelicam ih opet ne moze nista da se vidi. Kada sam mu sve to predocio covek tera neku svoju pricu i tvrdi kako mi ih je jeftino prodao i da nove felne vrede tri puta vise, nije mi prodao nove felne vec lose felne i platio sam mu ih 100e. Evo slike koje je on poslao: https: //s24. postimg. org/688gfm3it/image_0_02_05_69aae072942678c15998585bd7fdec34c5. jpg A evo i slike gde sam ja slikao kako treba(iz blizine) sa obelezenim ostecenjima: https: //s28. postimg. org/8vmsi1ujx/20161224_105437. jpg Neki ce sigurno reci ok i nije strasno ali covek je slagao i ne stoji iza onoga sto je rekao. Kada sam pitao kod ovih sto sredjuju felne traze mi 140e za sredivanje zato sto moraju posle i druge da se prefarbaju i ispoliraju da bi bile iste pa procenite da li stvarno nije strasno? Znaci cena im skace na 240e a slozice te se da za te a i manje pare mogu da se kupe felne i nove gume. Sto se mene tice veliki minus za ovoga prodavca a ostali pazite se ako nekada nesto kupujete od njega, covek uopste nije od reci i obavezno mu trazite slike slikane iz blizine ! !!
Sve gore navedeno nije tacno, ta 1 sporna ,, izgrebana,, , felna je i bila kao glavna na oglasu, ostale tri su bile na autu tako, da je moglo da se vidi na kompu odmah, ostale felne sam skinuo i slikao kako je i trazio, na pitanje da li su felne lomljene i varene sam i odgovorio da nisu kao sto je i istina, a gospodin je mogao da gleda felne pre potvrde o kupovini i da odustane, ionako je danima zapitkivao po sto pitanja, kao i da sam nije znao sta hoce, bilo je naporno, covek se ponasa kao da kupuje kucu na bahamima a ne polovne felne od 100e i cenu sam mu spustio sa 130e na 100e i ja platio vulkanizera da skine gume koje su bile na felnama, ja sam ovog coveka ispostovao maksimalno sve sto je trazio sam mu strpljivo slikao i odgovarao, ali nije to razlog, a on je ocekivao nove felne iako je u oglasu pisalo polovno i korisceno, i definitivno je pogresio negativnom ocenom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.