Sasa Isailovic

Šabac

Član od: 26.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Klub stolovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je postavio na oglas sto koji je bele boje i ima visoki sjaj, i napisao opis-bela, sjaj. Poslao nam je sto koji izgleda kao na slici ali nema takav sjaj i vise je siv nego beo. Kad smo mu poslali sliku pored belog namestaja koji imamo i zamolili da vratimo jer je taj sto potpuno druge boje tj. vuce na sivo-pozvavsi se na Zakon o zastiti potrosaca, prodavac me je pitao sta bi bilo kad bi svi koji nisu zadovoljni vracali porucene stvari (nove stvari koje on pravi) i rekao da ne mozemo da vratimo sto i da nece da nam vrati novac.
Draga gospodjo ja vam savetujem da ubuduce ako se u nesto ne razumete da to prepustite nekome ko se u to razume.Poslali ste mi sliku stocica i ja sam vam rekao da to ne mogu da napravim jer je taj sto u medijapanu a ja pravim stocice od iverice.Iverica i meďijapan nisu isto.Ako vam nijansa dezena koji je vec bio u beloj boji nije odgovarao ja tu ne mogu nista jer je to fabricki odraceno.Ja sam vama to sve rekao ali vi ste insistirali da vam ja vratim novac.A stocic je bio beo i bez ikakvog ostecenja na sebi.Savetuje sve korisnike KP da izbegavaju ovog kupca jer naruci robu a oosle se predomisli pa posle insistira da joj se vrati novac i ako greska nije do vas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.