Sasa Jovanovic

Zaječar

Član od: 06.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U oglasu je pisalo telefon top stanje baterija odlicna. .. Medjutim kada mi stigao prvo sta sam primetio da baterija nije dobra Na telefonu stoji 58% a ugasi se i pritom kad se napuni drzi sat vremena. Ja pozovem gospodina i objasnim stanje telefona i on mi kaze da je telefon 100% ispravan i pri tom mi kaze poslace drugi pokvareni sa baterijom ja se ponadam super i kada je stigao i taj onda nastaje ludilo zice lemovane od baterije znaci propast bacim oba telefona i pri tom bacim i 4500 din za prvi i platim postarinu 500 za drugi. .
Znaci katastrofa koliko je bezobrazan lik podimenom Lucky, znaci bezobrazniju osobu nisam video niti steo na KP, kao prvo za tel. jeste stajalo kao i u opisu da je ispravan sto i jeste, kao drugo taj tel.je koristila moja supruga i zato i znam kakav je i u kakvom je stanju i jeste stajao u fioci nekih 3-4meseca i nije se koristio od tada, znaci prodam coveku tel i om me zove i kaze nije dobra baterija sto mu ja odgovorim fa nema sanse i da je tel skroz ispravan, elem on sutradan me ponovo zove i opet trabunja kako mu je naterija na nekih 50-60%, ok kazem mu nije problem vrati tel.i vratice ti se novac nikakav problem, u medjuvremenu se opet cujemo kao nece vracati tel. Ok kazem videcu kako i gde da ti madjem drugu bateriju, na KP nadjem drugi tel. isti takav sa polomljenim displejem ali dobrom baterijom i za njega platim 1500din+500din postarinu, posaljem coveku taj tel. Posle par dana me opet zove i kaze kako je baterija zalemljena na ploci sto mu ja odgovorim da je zako da svim modelima koji imaju integrisanu bateriju koja se ne vafi i fa odnese tel. u servis ili kod nekog ko zna to da promeni, nasta lik kaze da ce dam menjati i da nije bitno fa li ce raditi ili ne posle toga, sve se to desavalo pre nekih otprilike mesecipo dana da bi, posle tog vremena a nismo se culi posle toga dao negativnu ocenu, molim moderatore da pogledaju celu prepisku sa ovim clanom i samnom i sami utvrde ko je ovde u pravu, i obrisu ovu negativnu ocenu koja nema nikakvog osnova.Hvala

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Imali smo pre ove zaista korektnu saradnju. 22.03 poslao sam posiljku, sutradan je stigla, poslao sam bez otkupa i rekao da nije zapelo, neka plati postnet-om kad stigne. Javio se covek i rekao da je na terenu, uplacuje u ponedeljak 25.03 sigurno. "Nije sporno" rekao sam. U ponedeljak nista. Danas je petak 30.03 (nije se javio od subote 24.03) Komunikacija je bila sasvim korektna, nemam nista lose reci ali na zalost obrukao se covek i to za sitne pare. Nisam hteo da ga zovem i smaram(jer se od tih para ja necu obogatiti a ni on), mozda je covek zaboravio, zelim da verujem da je tako ali svakako mi je zao sto je ovako ispalo. ..
Zaista bezobrazno i beskrupulozno ponasanje Dragana, znao je da sam na terenu i tacno je da sam mu rekao da cu mu uplatiti u ponedeljak 25.03. I da sam na terenu, ali nije u redu da ovako postupi bez ikakvog razloga, jer se jos uvek nalazim na terenu u bukvalno vukojebini!!! i gde nemam nikakve mogucnosti da mu uplatim tricavih 500din. Mislim da je i vise nego ishitreno postupio mogao je bar poruku da posalje da se cujemo nije meni stalo ni do njegovog napajanja niti do tih 500din. Niti sam mu trazio da uopste salje robu bez otkupnine da je samo pozvao do ovoga ne bih ni doslo kao i da je napajanje poslao sa otkupninom a i mogao je da saceka da se vratim sa terena ovako je postupio jadno,bezobrazno i ishitreno, Dragane ne brini neces ostati bez tvojih 500din cim se budem vratio uplaticu ti ih, znas gde radim i sta radim i da mi je drzava poslodavac i da ne mogu tek tako da kazem mojim nadredjenim da moram otici do najbizeg grada da uplatim otkupninu, to je u mom poslu jednostavno nemoguce.pozzz i svako dobro Dragane i nebrini za 500din. dobices ih sigirno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.