sasa lazic

Ub

Član od: 12.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Apple desktop

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan vise nego NE korektan. Uredjaj nije u opisanom stanju. Bilo je reci da grafika ne valja. Na uredjaju je konektor razvaljen sto znaci da je neupotrebljiv. Clan se ne odaziva pozivu salje samo poruke u kojima mene kao kupca okrivljuje i omalozava. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Pozitivne cene izgleda nisu odraz postenog prodavca. Dobro razmislite kada kupujete od ovog clana i za koju sumu novca. Radite sa njim samo na "sitno". Mene je oderao muski.
Ja sam Vama prodao racunar sa neispravnom grafikom. Razumem vasu zelju da ste hteli kuvanjem graficke da osposobite racunar i na lak nacin zaradite 300e al ako to niste uspeli ne vidim razlog da izmisljate da su RAZVALJENI konektori. Samom kupovinom neispravnog racunara prihvatili ste rizik da mozda necete uspeti. Jednostavno kupite graficku i racunar ce raditi. Jeste da tako ne mozete zaraditi koliko ste zaleli ali tako Vam je i bilo receno DA JE GRAFICKA NEISPRAVNA.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne narucujte memoriju, ne radi na AMD platformama, rekao je da ima garancija 10 dana, ne javlja se.
Memorija je ispravna , do sad sam prodao preko 50 memorija i nijedna nije bila neispravna. Pre nego sto kupis memoriju proveri da li tvoja ploca podrzava memorije vece od 2 gb. Memoriju mozes vratiti al troskove transporta ja ne mogu snositi posto nije moja krivica tvoje neznanje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.