Saša Muljaić

Beograd

Član od: 12.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena je trenerka u xxl veličini a stigla mi je xl veličini (a i xl veličina koja je stigla je realno m veličina, problem je u tome što na trenerci nema nigde oznake veličine već se kartonska etiketa zakači na cipzar i to može biti bilo koja). Kad sam kontaktirao prodavca i objasnio situaciju pristao je na zamenu ali o mom trošku bez obzira što je njegova greška na šta ja naravno nisam hteo da pristanem. Kupujem redovno preko neta ali ovo mi se još nije desilo. Za sve ovo imam sačuvanu prepisku kao dokaz. NE PREPORUČUJEM OVOG PRODAVCA!
Do sada smo prodali pre 1000 modela. Bilo je svakakvih situacija. Ovakav zadnji primer jos nije vidjen. Gospodin je dobio željeni broj i model. Odmah smo poslali. Medjutim... Gospodinu se nije svideo model niti je dobro odredio svoje dimenzije. Nije znao niti koliko ima kilograma niti osnovne svoje dimenzije. Trazio je novac a kasnije zamenu. Dvoumio se 3 dana. Na kraju je postao neprijatan i konstantno trazeci neku naknadu. Zamislite da svima vracamo novac,placamo transport. Vidite da su nase trenerke najjeftinije na Kp. U ocenama takodje vidite da su svi bili zadovoljni. Uvek smo voljni da pomognemo svima. Uvek zamenimo po nekoliko puta model ako ne odgovara. Ali ima nas koji neznamo sta zelimo.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Trenerka tražena XL, postoje poruke kao dokaz a dobio sam verovatno M pošto ne pise nigde na trenerci veličina. Pokusao dogovorom da ispravimo, javio se jednom da nije problem za zamenu a posle toga čovek se ne javlja više. Vodite računa sa kim sarađujete.
Gospodin je dobio trenerku xl ali mu nije odgovarala. Ista takva je poslata na kucnu adresu, medjutim paket nam se vratio uz obrazloženje da primalac nije na željenoj adresi. Zbog novonastale situacije a u vezi kovida19,nismo bili u mogućnosti da reagujemo tako da mu za 1 dan zamenimo trenerku jel kurirske službe rade otežano. Kako nam se vratila pošiljka od primalaca kao ne preuzeta,uzeli smo verovatnoću da je primalac odustao od zamene a mi platili duplu poštarinu. Bilo bi korektno da se gospodin javlja na telefonske pozive tokom dogovora da bi se ovakve situacije izegnule.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.