Sasa Savic

Beograd | Voždovac

Član od: 19.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Јако неодговоран продавац, и зато негативна оцена. Веома непријатно искуство. Покушаћу да илуструјем како то изгледа. Доносим део КП порука: Све је било лепо договорено да бицикл купим у понедељак, но, међутим, од договора изненада није било ништа: 20.9.2021 ПОНЕДЕЉАК ПРОДАВАЦ: Morao sam na put jutros po robu tako da necu biti tu, javicu vam se kada se vratim. Da vam javim. 11:29h КУПАЦ: Onda za sutra. 18:02h КУПАЦ: 21.9.2021 УТОРАК Ima li neki problem? Juce smo se bili dogovorili da dodjem po bicikl i ja sam krenuo autom u grad, sto inace ne radim, pa je otkazano. Rekli smo za danas, ali nista me javljate. Juce sam za parking dao 800 din, jer sam ujutru krenuo, a Vi kasnije javili da iznenada ne mozete. Sta je za danas. Ne bih da opet dajem 800 dinara bez veze. Hocete li da prodajete bicikl ili ste se predomislili? 09:48h ПРОДАВАЦ: Jutrso u 5 sam stigao s puta. Ne znam gde cu biti s poslom dok razvezem robu po servisima. Ako vam nije problem vidite za neki drugi bicikl ja imam previse obaveza radnim danima. Da vam ne pravim bespotrebne troskove. 10:06h КУПАЦ: Necu da gredam drugi bicikl, posto smo se dogovorili da od Vas kupim bicikl. .. 10:27h
Izostavili ste da pomenete to da ste vredjali i rekli kako ste kupili bicikl a niste ga ni videli i da ga doteram iako sam vam rekao da je prodat dok sm bio na putu. Kaparu niste dali da bih ga sacuvao da necim potvrdite kupovinu. Uostalom ako mislite da ste ovom ocenom postigli ono sto ste zeleli onda u redu. Dalja rasprava je suvisna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.