Sasa steringer

Pančevo

Član od: 20.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako. Coveka sam kontaktirao sa ovog profila i krenuo da se dogovaram u vezi prodaje. Isti ovaj mi je rekao da je telefon potpuno ispravan i da sve na njemu radi. Prvo, home dugme NE RADI kako treba, drugo, WIFI UOPSTE NE RADI (siv). Za popravku WIFI mi treba 50 eura. Svaki dan mi je govorio da se ne sekiram da telefon radi savrseno. Odmah po preuzimanju telefona, isti sam odneo u Spile shop u Indjiji koji mi je rekao da sam dobio neispravan telefon i da onoliko koliko ce me popravka kostati, bolje da sam od njega kupio polovan ispravan Iphone 4s telefon. Nakon sto sam preuzeo telefon, covek iskljucuje telefon uz izgovor kako nema drugi telefon a nakon sto mi je poslao Iphon mi smo se redovno culi taj ceo dan najnormalnije. Boli me najvise od svega sto sam tih 10.000 dinara mogao uloziti u mnogo pametniju stvar. Sve dokaze imam protiv njega. Svaki snimak naseg razgovora na kupujem prodajem cu da prosledim. Telefon jeste simfree, bez icloud naloga ali pokvaren tako sto mu WIFI ne radi a to mnogo kosta. Da mi je rekao, ne bih mu ni rec rekao. Sve ono sto sam mu rekao u poruci cu ispuniti. Obavezno zaobidjite ovog a administraciju molim da me kontaktira kako bi smo preduzeli dalje korake. I kada budes na ovu ocenu odgovarao, da znas Steringeru da sam te kontaktirao i sa mog drugog profila pa cu ti rado napisati repliku sa svim slikama od prepiske gde se jasno vidi sta si ti pricao i obecavao. Sram te bilo a pare ces mi vratiti nazad!

Oprema za poslovanje > Trgovina | Oprema i aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Redovan sam kupac stvari preko interneta i prvi put mi se desava da me neko ovako izradi. Porucila sam 200 odredjenih ofingera, prodavac mi je poslao 10 vrsta ofingera samo ne one koje sam porucila, manje ofingera i 80% decijih! opravdanje je bilo da nije mogao da mi posalje ono sto nema a da mi je rekao ja ih naravno ne bih porucila : ) prekinuo mi je vezu i nece da mi dozvoli da ih vratim, na telefon se vise ne javlja. Nema veze, na njegov obraz. Pisem ovo, samo da musterije znaju.
osoba koja stalno nesto menja hoce 80jednih ,20 drugih,70 ovakvih,30 onakvih pa onda sve to promeni, pa opet za dva sata kaze hoce opet drugacije,pa uvece opet nesto novo ,dobije i brdo gratis ofingera i opet ne valja nikakav dogovor ne odgovara verovatno je mislila da cu joj poslati jos 200 o mom trosku jako teska osoba
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.