Saša Trsic

Šabac

Član od: 21.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za pranje sudova

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sto se tice toga da li predmet odgovara opisu, iskreno ne znam, jer nisam imao sanse da ga vidim. Prodavac me zavlaci vec 2 dana. Dogovoreno sve i odjednom muk s njegove strane. Ne javlja se na telefon ceo dan. Prvi dan ne moze da stigne da posalje, jer je kao na standu, neki vasar, pa nema ko da ga zameni. Obecao je da ce poslati naradni dan ako ne stigne tad. A naredni dan se niko ne javlja na telefon. S druge strane, posto sam poceo da sumnjam da ce da ispostuje dogovor, zamolim druga da on proveri dal ce njemu da proda masinu (rezervisanu za mene). I ladno covek ponudi cenu za vec rezervisanu masinu. I gde je tu postenje? ?? ? Na pomen da je to moj drug, javlja se njegova zena i kaze da je kao morao hitno za Bec i to u isto vreme kada je on bio na standu. Hronoloski se malo sve to ne poklapa! !! ! A stigao covek danas da odgovori drugu iz Beca i da ponudi cenu! !! U svakom slucaju, drago mi je sto nisam pazario od ovog prodavca. Meni samo nije jasno kako je dobio sve ove pozitivne ocene. Savet za buduce kupce. Budite krajnje obazrivi!
Nemam reci za ovog clana i njegovog prijatelja koji se igraju sa prodavcima u obaranju cene ili sta vec.Sve je ovako kao sto je naveo ali je jedino zaboravio da navede da sam se javio na telefon kada sam rekao i da smo pricali i da sam objasnio kako je doslo do nesporazuma i da je navodno odustao od kupovine i da se nada drugoj boljoj saradnji.Ali nema veze jedan manje vise ovakav kupac mi ne znaci nista za razliku od svih ostalih koji su prezadovoljni na sve sto su kupili od mene i sto sam svakome izasao u susret za bilo sta i koji i danas danji dolaze i kuci i javljaju se cak sta sa mnogima sam se zblizio da smo i kucni prijatelji.A to sto ti nije jasno kako sam dobio ove pozitivne ocene,jednostavno jer ljudi nisu kao ti.Ako kupujes nesto kupi vidi da li je to sto si video u oglasima i da li je kao sto je u opisu i naravno probaj i tada daj ocenu pozitivnu ili negativnu a ne ovako. Obratite paznju na ovakve clanove da nebi jos neko dobio negativnu bez razloga.

Muzika i instrumenti > Rasveta za koncerte i diskoteke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim da prodavac zna o čemu se radi odlično, ali da obrazložim zbog drugih, moja je jedina greška što mašinu nisam probao odmah nego posle mesec i po dana, ali sam verovao čoveku na reč da jwe mašina ispravna i proverena, mašina radi, nisam je čak ni otvorio, mašina je stajala u kutiji u jojoj je poslata kada je otvorena nije htela da radi, tj mašina je poslata pokvarena, prodavac nije hteo da se dogovorimoi ni na jedan način, mogla je i zamena za neku drugu, ili da je poporavi, šta god na sve bih pristao da se posao završi korektno, sve je odbio i više se ne javlja, mislim da je ovo nekorektno i da zaslužuje negativnu ocenu, svi znaju da prodaju i uzmu pare, kada je nešto poslato neispravno, pokvareno, niko ne želi da vrati pare ili da se dogovori da se problem reši. NEGATIVNA, obratite pažnju! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.