sasa

Veliko Gradište

Član od: 20.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Radio primopredajnici i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Uređaj ne radi, sa prekinutim kontaktima žica, kondenzatora i polomljenim otpornikom (vidi se na slici), a cevi ne daju maksimalno 2000 wati, već samo 200 wati. Rekao je da su to cevi GU-71 a zapravo su deset puta slabije GK-71. Kada sam tražio povraćaj novca, poslao mi samo 10 000 dinara, umesto 34 000 dinara koliko sam mu dao, sa obrazloženjem da samo trafo iz uređaja vredi toliko.
Doneo sam mu na kucu uredjaj, probao ga je i kada sam krenuo na pola puta zvao me je hitno da mu uplatim novac nazad.Cuvam poruke koje mi je kupac slao uz obrazlozenje kada sam mu vratio 10.000 dinara da budem spokojan i dobar(pretnja) i da je sve u redu i da ce sve da se zaboravi. Uredjaj je u ispravnom stanju prodat, novac sam mu vratio jer sam se sazalio na njegovo materijalno stanje. 36000 mi je platio, 10.000 sam mu vratio zbog moje dobre volje, slike uredjaja cuvam kao dokaz mogu se videti cevi i delovi da su pravi i original.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.