Sasa

Apatin

Član od: 05.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet poslat 15.05. i nije preuzet. Vratio mi se i platio sam 360 dinara duplu postarinu. Zatrazio sam da mi se uplati barem ta postarina i sve u redu, desava se. Clan se slozio sa tim medjutim do dana danasnjeg (16.06. ) to nije uplaceno. Prvo je uplaceno ali je pogresio broj tekuceg, pa je uplaceno ali meni nikako pare da legnu, naravno kopija uplatnice ne postoji. Ja mislim da sam i previse strpljiv covek, mesec dana je sasvim dovoljno da neko nadje 360 dinara i da uplati. Nije problem ni u 360 dinara, ali kad me neko voza mesec dana e to me vec nervira. I pored svega ako bude uplaceno trazicu od sajta da skunu negativnu i sve je ok.
Zao mi je sto je doslo do komplikacije da nisam mogao preuzeti paket nazvao sam gospodin borisa,i objasnio mu o cemu se radi nazalost covek ne moze da razume da neko nekad nema u kuci ni 1000din,sto opet nije moja stvar. Drugo pare su uplacene i to u vrednosti postarine od 360din na racun koji je gospodin i prilozio da ga ne iznosim sad ovde javno,uplatio sam u postio uz njihovo obrazlozenje da je moguce da ce proci 24h pre proknjizenja sto sam odmah i obavestio borisa. Javio sam mu se i rekao da je uplaceno na sta je on rekao da nema nigde uplate i u stvari je bila nastala greska u diktiranju racuna i treba 2-3 dana dok se stornira uplata jer posta nema tu opciju da zna dal je racun ispravan ili ne dok banke imaju sve imaju to na uvid.Da skratim sve sam se uredno javio i sve uplatio i clan mi da negativnu.Nema veze ja cu javno objaviti uplatnice kad je uplaceno.A tebi gospodine borise zelim sve najbolje u zivotu.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi grafičku sa odvaljenim kulerom. Pitao sam ga čemu to, on se pravio kao da ne zna o čemu se radi i pokušavao da me nabedi da je problem bio do postexpress-a. Naglasio je da je lomljivo, tako da to nije moguće. Poslao sam mu paket nazad pre 6dana, nije ga preuzeo. Upakovao grafičku u novine, izlepio koliko god je mogao trakom, kako ja ne bih mogao to da primetim pri preuzimanju paketa. (puno vremena treba, pa poštaru ne bi odgovaralo). U svakom slučaju, lik je iskvaren, zeznuo me je za 4500din. Ne znam zašto ljudi toliko nisko padaju, ali ok. Zamolio bih administraciju da mu ugasi profil, kako ne bi zeznuo još nekoga. Izbegavajte ga u svakom mogućem slučaju. Ovo sam dobio: http: //www. upslike. net/image/GK7pR Znači, izbegavajte ga! !!
Prvo pod jedan,da naglasim bezobrazluk ovog deteta. Prvo je spustao cenu kao moze li ispod 5000 svaki dinar bitan i slicno,druga stvar ja na kraju spustim i posaljem naravno paket za koji imam kompletan video zapis o ispravnosti i sve javlja se taj dan posle 13h posta mu radi do 14h a preuzeo je paket u 10H sa pricom kako je kartica neispravna i kako je kuler odvaljen,naravno nisam tada znao pozadinu ove price mislio sam da je stradalo u transportu i bio sam spreman da platim odstetu sto sam na kraju i uradio,novac je vracen nazad posto posedujem uplatnice postexpresa posto se doticnom mladicu koji navodno nema telefon javio otac sa pricom moze li se resiti i naravno sada kada sam uplatio novac on mi da negativnu ocenu.Do problema je sigurno doslo njegovim nepravilnim rukovanjem iste pa je brze bolje pdo pritiskom i nekim pretnjama trazio odmah novac da se uplati,naravno meni nije cilj da da se natezem ko doticni za 4500 jer je on to upravo radio da kupi sto jeftinije.Srecno ti bilo u daljoj prodaji i kupovini nesrecni decace!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.