Saša

Smederevska Palanka

Član od: 25.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tekst oglasa je sada izmenjen kao i cena, ali kada ga je meni slao, pisalo je "telefon je izuzetno ocuvan, malo koriscen. .. ." . Slike koje mi je slao su bile lazne, odnosno prikrio je delove telefona koji su se doslovce raspadali, ali ozbiljno. Kada mi je stigao odmah sam ga naravno poslao nazad. Naravno zbog te njegove obmane ja sam platio bezveze dva puta postarinu sa otkupom.
Bez želje da ulazim u raspravu s nekim ko je član 7 godina a nema nijednu ocenu, dodaću samo ovo - paket je poslat službom po njegovom izboru zbog manje cene poštarine, a za vraćanje paketa je on ponudio da plati i tu poštarinu. Ja sam odmah prihvatio reklamaciju i platio vraćen paket pre nego što sam dobio novac, a nadoknadio bih i troškove slanja da je traženo. Telefon je dobar ali nije nov, naravno da ima sitne nedostatke, zato je i cena 50% cene novog. Posledica ovog iskustva će biti to da više NIKOME ne šaljem ništa kurirskom službom, samo lični kontakt.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ne odgovara opisu, rekao je da ima sitne tragove koriscenja, a kada je stigao, polomljena zadnja maska, prednjoj fali parce plastike, telefon gubi mrezu, tester za vodu je crven tako da ne preporucujem saradnju sa doticnim!
Dovoljno je reći da je ocena data nedelju dana po obavljenoj transakciji, i da kupac uopšte nije zatražio povraćaj novca što bih ja sigurno prihvatio, i ne bi bilo prvi put da izađem u susret drugoj strani. Telefon je prodat ispod svake tržišne cene i potpuno je ispravan, nedostaci o kojima je reč su čisto estetske prirode. Ovo će me naučiti da više ne prodajem telefone drugačije nego u ličnom kontaktu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.