Saša

Zrenjanin

Član od: 30.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > HTZ oprema

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maska je stigla bez fiskalnog računa i garancije i ako u oglasu jasno piše da maska dolazi sa njima. Prodavcu poslata poruka sa primedbom u vezi toga (14.05.2019. ). Pošto odgovora nije bilo prodavca sam pozvao telefonom (15.05.2019. ). U razgovoru sam dobio informaciju da su oni veleprodaja i da ne izdaju fiskalni račun nego fakturu (koja takodje nije stigla). Na pitanje kako da u slucaju kvara reklamiram masku (pošto nemam nikakav dokument o kupovini iste) rečeno mi je da posaljem njima masku sa otpremnicom kurirske sluzbe, na kojoj inace pise samo iznos kupljenog predmeta a onda će je oni reklamirati. Zatim mi prodavac daje na vezu neku žensku osobu koja mi kaže da je kolega zaboravio da pošalje fiskalni račun i ako mu ga je ona spremila. Biće poslat sutra poštom i da ga očekujem prekosutra tj 17.05. Pristajem na dogovor. Prekosutra račun naravno nije stigao. Ponovo 17.05. zovem prodavca da bi mi isti vrlo neljubazno odgovorio da on ne može da garantuje kad će pošta isporučiti pošiljku i da čekam dalje. Završavamo razgovor. Zatim na viber stiže slika fiskalnog racuna koji je štampan 16.05.2019, maska je inače poslata 13.05.2019 (toliko o tome da su račun spremili ali zaboravili da pošalju). Račun nije stigao ni danas 20.05.2019. Vrlo neprofesionlan prodavac koji se očigledno bavi i sumnjivim radnjama.

Alati i oruđa > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepreporucujem saradnju sa ovim clanom. Nije ispostovan dogovor. Kontejneri su od herbicida, a naglaseno mu bilo da mi trebaju za navodnjavanje za bastu. .. placeno unapred 16,000 za dva kontejnera

Poljoprivreda > Poljoprivredni alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorim se sa covekom da dolazim za cisteru, vozim auto vucem prikolicu predjem 70km I tek kada sam dosao kaze mi da cena nije ta koja stoji u oglasu od 50e nego 75e! !! Oglas sam pratio 3 nedelje, oglas je menjan nekoliko puta ali cena je ostajala ista! !! Cena jedno, slika drugo a kada dodjete dobijete nesto sasvim trece. Zaobidjite ovog prodavca! !!
Izvesnog gospodina nepoznajem te mi je i nejasan razlog da na pitanje koje je postavio "U koje vreme se moze doci po cisternu? i moj odgovor "svakim radnim danom od 8 do 16h" da negativnu ocenu. Razmeni poruka napominjem ni pre ni posle nije predhodila poseta ni telefonski poziv a takodje ni do trgovine nije došlo. Moje pitanje je gde je bio kad ni adresu nije tražio. Pošto sam video ocenu pokušao sam i da ga pozovem telefonom medjutim dvaput zvoni do kraja i onda ugasi telefon. Meni nejasno i za čiji je interes ovo uradio te vas upozaravam izbegavate ovakve tipove koji nažalost egzistiraju i na ovom portalu. S' poštovanjem SINT-PRODUKT DOO Zrenjanin
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.