Sasa

Niš

Član od: 14.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek poručio telefon za 500 din. Paket ga je čekao u pošti 5 dana i nije ga preuzeo. Telefon mi se vratio i morao sam da platim duplu poštarinu. Čovek niti je se javio ni izvinuo - NIŠTA. Trebalo je da znam kada sam video 3 negativne. .. . Zato ostali članovi, učite na mojoj greški.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao kuca, nije hteo da preuzme paket a nije hteo da se javi ni na telefon, bizbegavajte saradnju sa ovim clanom!
Paket sam čekao do 13,30,i posto sam morao da idem na put na odmor rekao sam kuriru da odmah vrati paket da ne bi stajao u posti 5 dana.Na telefon nisam mogao da se javim jer sam bio u romingu,ali zato cim sam dosao do wi -fi-ja odmah sam kontaktirao prodavca i rekao mu sve ovo i rekao da cim se vratim uplaticu mu na racun sve koliko je dao za postarinu.Ali ljudi su takvi tako da sam vrlo iznenadjen postupkom prodavca..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji je poslao nije isti kao na slikama koje je gospodin izbacio. Naveo je da je odlican, a ustvari iscukan sa svih strana i Dugme srednje neispravno i ubedjuje me da je tako kod njih inace. Cista obmana . Pitao sam ga da vratim paket napravio se lud , procitao poruke a nije odg. Sve u svemu sto dalje od ovog clana od mene jedna velika NEGATIVNA !
Ko zna sta je ovaj clan hteo da uradi sa telefonom i da mi ga vrati.Poslao sam mu potpuno ispravan telefon SAMSUNG ALPHA za nikakve pare a on hoce da ga vrati.Po mojim ocenama se vidi da ja ne lezem i ne ulepsavam ono sto prodajem.Neka mu je na cast

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezobrazluk poslao totalno neispravan tel, kvasen i bez pola safova ulepljen super lepkom ovo sto sam kupio je bezvredno i ide u kantu dobio si na poklon 50e da si se bar izvinuo mozda ne bi ni dobio negativnu! !! I da ostali clanovi neka obrate paznju na ovog clana ako ne zele neprijatna iznenadjenja kao ja!
Stanje telefona uopšte nije tako kako je on naveo vec onako kako sam opisao u oglasu.Sta je hteo od neispravnog telefona da dobije za 50e ispravan:Ni jednog trenutka me nije pitao da li hocu da mu vratim telefon jer ce on da ga vrlo lepo iskoristi i da na njemu zaradi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.