Saša

Mladenovac

Član od: 24.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Graficka je radila punih mesec dana i kad sam je odneo do servisa rekli su da je grejana oprez pri kupovini od ovog clana
Prijatelju, ja prodajem polovne komponente koje vadim iz racunara koje kupim. Ono sto dobijem, to i prodajem. Ne radim nikakve popravke niti veze sa tim imam. Kao sto vidis, imam na prodaju i neispravne stvari. Da se bavim bilo kakvom popravkom ne bih ih prodavao u takvom stanju. Ja sam tebi prodao ispravnu graficku, koju sam testirao kao i sve drugo i radila je najnormalnije i nije podizala temperaturu. Nemam ja skener da mogu da vidim da li je neko nesto radio sa njom. Ti sledeci put idi u radnju pa kupi novu stvar sa garancijom. 11.04.2018. mi je covek poslao poruku da je graficka stigla i da je sve kako treba. Jos mi je dao i pozitivnu ocenu. Ti si od mene dobio stvar koja radi. Tu se prica zavrsava. Ja ti nikakvu garanciju nisam dao. Ne vidim kako, na koji nacin i na osnovu cega si promenio ocenu u negativnu ako je graficka prestala sa radom nakon mesec i nedelju dana tvog koriscenja. Van svake pameti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.