Sasa

Beograd | Zvezdara

Član od: 27.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neozbiljan clan, rekao bih klinac po nacinu komunikacije ali neka to bude samo subjektivni osecaj. Dogovorili smo se da mi rezervise grafiku za danas popodne, sto je i napisao na samom oglasu REZERVISANO, ali nekim cudom lik mi javlja jos ujutru kako je prodao `komsiji iz svoje zgrade`, onako bezobrazno mi javlja da je PRODATO. Zaista ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovakvim ljudima.
Blago tebi kad imas vremena da se zaludujes sa komentarom pogotovu sa tako malo ocena ima nekih stvari koje su nekad prece od ocakvih gloposti.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam mu mobilni telefon odgovarala mu je cena i nije se vise javljao nije hteo da prihvati posiljku vec je ladno odbio nepreporucujem saradju sa ovim covekom nikakvu
Bilo je reci o ceni od 9600 din ,navodno u posti su mu rekli da mora okrugla cifra pa je stavio 10000 din , sobzirom da ima raznih prevara nisam hteo da primim paket , da iz postekspresa dozvonjavaju da otvorim pre kupovine mozda nebi bilo problema a ovako nisam hteo da rizikujem . u svakom slucaju cena paketa na kraju je ispala 10700 vrednost posiljeke je bila 12000 a otkup 10000 , sto je pre svega i propust poste tako da me postarina izasla previse ,sve u svemu previse je nelogicnosti . ako je to za negativnu ocenu ok ,prihvatam .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.