sasa

Niš

Član od: 05.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao i predhodni negativan komentar, i ovaj je ništa bolji, prodavac se pravi lud, prodao mi je testeru ručnu, neku sa baterijom od 68V a nema je nigde na celom KP, drugo testeru sam dobio u kartonskoj kutiji i ako je trebala biti u koferu, treće trebalo je biti jedna baterija u rezervi a ja sam dobio samo jednu, kada sam ga pitao zašto mi nije rekao putem telefona da je testera sa jednom baterijom, poruku je pročitao i iskulirao, posle sam mu poslao još jednu poruku sa pitanjem gde da kupim drugu bateriju od 68v, i to je pročitao i naravno ignorisao, da mogu da biram koliko da mu dam negativnih ocena od 1 do 100, bez razmišljanja bi dobio 100! !Zaobilaziti ovog prodavca u širokom luku! !!

TV i Video > Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan prodavac, naletim na njegov oglas, posaljem poruku i pitam da li drzac za tv odgovara za 600x400, on napise da odgovara, kazem drugi put ako odgovara za 600x400 posalji. . Stigne, otvorim kad ono max 400x400, napisem mu poruku da je poslao pogresan, on meni odgovori nije problem zamenicemo samo vi snosite troskove. .Napisem da mi ne pada na pamet i da hocu da troskovi zamene plati on, jer je on taj koji je trebao da proveri i posalje ono sto se trazilo od njega. Vise nije ni na jednu poruku odgovorio. Trazio sam savet od kp tima jer mi je zao da budem ja prvi koji ce ga negativno oceniti, ali tim kaze da je njegova krivica. .. Ljudi za male pare gube obraz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.