Saša

Novi Sad

Član od: 08.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Član je napisao u opisu duksa da je 10/10 i da nema nikakvih skrivenih mana, pritom duks je imao par rupica i uflekan je kod kapuljace. Pitao sam clana zasto to nije naveo ali pritom ne odgovara na poruke. Clan za izbegavati
Treba da je sram ovog clana,ovakvi clanovi nisu za ovakvu platformu,duks sam slikao sa svih strana na oglasu bez sakrivanja icega.Pritom sam coveku slustio cenu kolko je on hteo i takvog duksa ovde nije bilo za tu cenu.Sad sto covek ocekuje nov duks i ne gleda slike istog nije moj problem.Zatrazicu da se ocena pod hitno obrise jer je ne opravdano stavljena!

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je totalno ne korektan, prvo sto je napisao u oglasu da je duks L a na duksu naznacena velicina Xl. Drugo napisao je da je u odlicnom stanju a na rukavu ima rupu koja je lepljena super lepkom i nekim materijalom. Ponudio mi je da vratim duks za 1500 dinara manje nego sto sam ga ja platio, na to sam mu ja rekao da je to sasvim nekorektno sa njegove strane on je rekao , ,moze mi se”. Uopste nije za saradnju sta vise je za izbegavanje. Za sve napisano ovde imam dokaze u vidu poruka.
Slucajno sam napisao pogresno velicinu,ali je bila slikana izbliza etiketa na kojoj je naznacena velicina Xl jasno vidljiva,izasao sam u susret i spustio cenu.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik mi je rekao da majica nema nikakvih ostecenja, kada sam otvorio paket majica pocepana na dva mesta(rupa jos malo prst moze da prodje). Kada sam mu slikao majicu i pokazao gde je pocepana rekao je da on to nije video i da mu je stajala u ormaru. Ne znam ko treba da vidi to, a pritom kaze da nema nikakvih ostecenja i kao odbranu navodi da to nije nova majica i da sam mogao da kupim novu u prodavnici. Druze, da sam hteo novu ne bih kupio na kp! Ali ako pitam da li je ostecena lepo mi kazes. I to nije sve, imao sam vec saradnju s korisnikom pre ove, prodao mi je bluzu za koju je isto rekao da nema ostecenja imala je 3,4 rupice na rukavu i ispod kragne. Tada mu se nisam ni obratio nego sam sam sredio majicu kod krojaca! Dva puta istu stvar necu da tolerisem i zato je dobio negativnu ocenu! Pazite se ovog korisnika!
Korisniku sam slao dodatne slike i snimke majice pritom sam mu spustio drasticno cenu covek ocekuje novu novcijatu originalnu majicu da dobije.Nije korektno od korisnika sto sam dobio negativnu ocenu.Pritom ta mala rupica se ne vidi i to je cepidlacenje.Trazio mi je da mu vratim pola novca od tako niske cifre,ja sam mu predlozio da mi je vrati i stavi otkuo odbio je.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram dati negativnu ocenu clanu, predmet moje kupovine je bila Replay majica za koju mi je tvrdio da je kao nova, da nema nikakvih ostecenja i slicno. Pet puta ga pitao da li je tako da ne bacam pare, gubimo vreme itd, dobio sam opet odgovor da cu biti odusevljen jel je vrlo malo nosena , nema nikakvih ostecenja ni tragova. Majica je stigla u jako vidljivom iznosenom stanju, iza kragnice je bila jako vidljiva rupa a ne rupica tako da sam prevaren od strane korisnika, Posle toga smo se culi , nudio opcije da resimo problem, ali mladi clan nije bio za saradnju jer njemu trebaju hitno pare i to je njegov razlog. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa clanom. Za sve ovo imam prepisku izmedju mene i ovog clana kako bi se uverili.
Moram da se ogradim,majica je bila u korektnom stanju,snizio sam mu cenu drasticno i dao original dobru majicu po veoma smesnoj ceni jer su mi bili potrebni novci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.