Sasa

Beograd

Član od: 16.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Džojstici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija sa korisnikom je tekla korektno i slanje je bilo brzo. U pitanju su 2 joystick-a za koja je prodavac tvrdio da su u ispravnom stanju i da ih je koristio. Nazalost ni jedan ne radi i nakon sto su poslati na servis saznala sam da ne mogu ni da se poprave. Korisnik ne zeli da odgovori na poruke (koje nisu uvredljivog sadrzaja i u kojima sam pokusala da vratim joystick-e korisniku) Obratite paznju kad kupujete od ovog korisnika jer mozda to sto kupujete nije u stanju u kojem tvrdi da jesu i najverovatnije (kao ja) necete imati mogucnost povrata novca i vracanja proizvoda
Opis iz oglasa je apsolutno tacan, a to je da su dzojstici u perfektnom stanju, bez tragova koriscenja, jako malo korisceni i naravno ispravni. Kupljeni su novi bezicni, pa mi ovi naravno vise nisu potrebni. Da su neispravni, bacio bi ih u kantu. Nekoliko dana pre slanja su normalno radili, a gle sad cuda neradi ni jedan, zanimljivo jel. Evo zapravo o cemu se radi. Gospodja je videla oglas, kontaktirala me je putem kp, i pitala da li mogu da joj posaljem. Dobila je potvrdan odgovor i sutradan sam joj poslao. Dan kasnije opet pitanje putem kp, da li je to kod mene radilo, posto kod nje neradi. Rekao sam joj da je normalno radilo, a da mi je drugar koji se razume u kopijutere instalirao sve sto je trebalo, posto se ja nerazumem u te stvari. Na fabrickom pakovanju sam jasno uslikao model i specifikacije, da bi svima bilo jasno o cemu se radi. Posle skoro dva meseca, gospodja zeli novac nazad, jer je navodno bila u servisu i receno joj je da nemogu da se poprave, sto je i logicno, jer nemoze da se popravlja ispravna stvar. Ocigledno da joj model neodgovara za njen program, ali da je i to moguce instalirati od strane lica koje se razume u tu problematiku. Inace platila je 1000 din za dva djojstika koji rade, ali posle dva meseca zeli novac nazad. Nikada u zivotu nisam nikoga nizasta prevario, a kamoli za bednih 1000 nin. Ko procita ovaj tekst neka sam zakljuci ko je u pravu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.