Sasa

Zrenjanin

Član od: 12.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno da se tv ne pali a nigde nije pomenuto da je pukao ekran samim tim tv je neupotrebljiv ili bolje receno bacio sam pare.
Dragi gospodine Aco,u oglasu je tacno opisano u kakvom stanju su oba Lcd televizora i slikano za oglas stanje u kom se nalaze.Na televizorima ne postoje uocljivi tragovi ostecenja,ja sam vam rekao kada ste me kontaktirali da su doneseni iz Nemacke sto je tacno i neispitani postavljeni za prodaju cak sam napisao da su pogodni za Servisere koji mogu da iskoriste delove ili da ih poprave,sto sam naveo u oglasu.Vi ste verovatno videli da je panel ostecen kada ste otvorili Lcd sto postoji sansa da se desilo prilikom transporta brzom postom do vas ali je bio propisno spakovan u stiroporu 5 cm debljine,ili vasim neiskustvom prilikom otvaranja.Ostecen Lcd televizor ne bih vozio 1200km i placao carinu jer ne vredi nista.Smatram da nije u redu sa vase strane sto ste me negativno ocenili jer za male pare ste dobili dva Lcd/a,jedino mi ostaje sumnja u vasu strucnost,mogli ste me kontaktirati ja bih vam vratio novac.Tih 70e nije suma vredna negativne ocene pored svih pozitivnih ocena koje sam do sada dobio prodavajuci raznovrsnu robu.Hvala

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U odnosu na stanje iz oglasa sa bicikla skinute sledeće stvari: 1. prednje svetlo, 2. zadnje svetlo sa korpe, 3. pumpa. Nneprofesionalo i nepošteno. Budućim kupcima preporučujem oprez!
Gospodine,Momcilo ja se najiskrenije izvinjavam ako je doslo do neke greske u nasoj trgovini,ja sam vam poslao bicikl polu spakovan jer nisam mogao da ga spakujem komplet jer je to siguran sam da je zadnje svetlo bilo na biciklu i verujem da je jos uvek na njemu jer sam zalepio karton preko njega i osigurao ga da se ne razbije.Prednje svetlo i pumpu da li je neko usput skinuo ne mogu da garantujem ali bicikl koji ste kupili od mene dobili ste po prilicno povoljnoj ceni jer takav bicikl vredi puno vise.Ukoliko niste zadovoljni kupovinom posaljite bicikl nazad ja cu vam isplatiti iznos novca koji ste mi uplatili.Nije korektno sa vase stane da dajete negativnu ocenu zbog gluposti koje vrede par stotina dinara i da ugrozite moju reputaciju na ovom saitu iako vi imate zaradu prilikom prodaje bicikla skoro duplo jer se iz vasih oglasa vidi da se bavite preprodajom bicikala.Ja sam prodavao skuplje i kvalitetnije stvari sto se vidi iz mojih ocena tako da smatram da vasa ocena me nece ugroziti i jos jednom ponavljam da nije fer i korektno sa vase strane to sto radite.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.