Sasa

Beograd

Član od: 05.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > R/C uređaji i modelarstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prevaren sam od strane ovog prodavca. Prodao mi je RC auto za koji je tvrdio da je "nov" tj. bez bilo kakvih nedostataka. Kada je auto dosao kod mene ispostavilo se da je maska kompletno izlepljena i pokidana na jednom kraju. Filter vazduha nije stigao uz auto. Kuciste za elektroniku je potpuno ispucalo. Prodavac je odbio da mi vrati novac a argument je " Da si mi platio punu cenu onda bih vratio". Svim buducim kupcima oprez pri trgovini sa ovakvim tipom ljudi. Sasa, uzdravlje da potrosis novac.
Autic je potpuno ispravan , trazio da mu vratim deo para posle 5 dana , a licno poslao da se preuzme autic , filter koji kaze da nedostaje i nije bio na slikama . Autic je dobio za novac koji je on mislio da je adekvatan , sam je ponudio toliko i koliko je mislio toliko ga je i platio . Ponudio sam mu i novu masku ali on je brze bolje dao ocenu , los covek sta drugo reci .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.