Sasa

Zaječar

Član od: 07.10.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam napajanje od gospodina , pitao sam ga da li je ispravno i na to sam dobio odgovor da jeste i da je testirano. Odneo sam kuci namontirao radilo je pola sata i crklo. Obzirom da se bavim time i da sam ko zna koliko napajanja ugradio ovo mi se nikad nije desilo da crkne tako brzo ako je bilo ISPRAVNO u sta sumnjam. Na sve moje predloge da mi zameni napajanje ili da mi vrati bar pola para čovek je odgovorio negativno. TAKO DA PREPORUČUJEM DA NE SARADJUJETE SA OVIM ČOVEKOM.
Pa znas sta batice ,kupio si ispravno napajanje pa si nakacio 4 grafike za mining i crklo,jesam li ti dao garanciju....nisam,povracaj mozes da ostvaris u prodavnici uz fiskalni racun ili ako ti neko da garanciju na neko vreme na ispravnost. Uzgred si i pored mog snizenja cene trazio da jos smanjim cenu,ne znam...mozda sam trebao da ti poklonim napajanje a ti da kopas uzgred i zaradjujes,to bi ti odgovaralo verovatno. Ti batice nemas pojma o racunarima ,ispravno napajanje je kada prikljucis napajanje i ono radi,kako si rekao pali se pa se gasi...pa gasi lada si nakacio 4 grafike,normalno ali ti to neces nikada skapirati..... Nista meni ova ocena ne znaci samo pokazuje koliko si ti batica....zao mi te na kraju ali sta ces....ima raznih ........
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.