sasa

Mladenovac

Član od: 12.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je prodao telefon na kom ne radi pozadinsko osvetljenje ekrana ali se ikonice i sve vidi na jacoj svetlosti sto je i naveo. Naveo je vise puta i to da na telefonu sve radi i da je sve ispravno. Kada je telefon stigao vec na pocetku se videlo da fale donji srafovi koji se odvrcu da bi se telefon orvorio, pozvao sam ga nije se javio odmah. Podigao sam ekran i imao sam sta da vidim. Na telefonu fale svi zastitini limovi koji su se mogli skinuti i svi srafici koji su se mogli odvrnuti, skinuta je zastita sa procesora koja je inace zalemljena fabricki. Pola flet kablova raskaceno. Pozvao sam ga ponovo, javio se, pravdao se da on oko toga nista ne zna, da je tellefon kupio od brata i da on nista dirao nije, nego je prebacio da su to uradili ljudi u servisu. Rekao je da ce otici kod njih i traziti im sve te delove nazad. Telefon sam prikacio na punjac i nakon sto se uplio video sam da sw ikonice vide kada ga stavim pod jako svetlo, uradio sam restart posle cega se telefon upalio normalno sa normalnim osvetljenjem. Poceo sam da proveravam da li je sve ispravno i naravno, ne radi pola stvari. Wi fi ne hvata signal, kamera ne radi, sve tipke glasnoce, zakljucavanja, dugme za utisavanje, 3D tac. Naravno nakon poziva rekao sam mu sve to i rekao da cu mu vratiti telefon, on je rekao da
Ovakvim romanom pokusavas Da operes sebe ... sramota bre . Poslao sam ti telefon sa kvarom pozadinskog svetla ti si ga nestrucno otvarao I sada sam ja kriv , sram te bilo .A Da najverivatnije te boli Sto neces zaraditi 150 eu . Telefon si Platio 50 eu I drugi isti 15 pa delovi sa njih su mnogo vise . majstor mi je potvrdio Da je tel imao samo taj kvar kao sto sam I naveo I da mi se popravka nije isplatila . Sram te bilo !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.