Sasa

Sombor

Član od: 26.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi je dve gume brigston sa sarom preko sedam milimetara i lepo sam rekao coveku posto sam jednom vec naseo pa ga deset puta pitao da li su gume ostecene veli nisu nigde kao nove. .. .ja neznam ko je njemu dao ove ocene ali gume koje mi je poslao sa strane su ostecene i fali parce ja da stavljam na auto koji ide km da se ubijem zbog losih guma to njega zabole. .. toliko o ovom clanu naravno gume sam vratio i nisam preuzeo moj savet ne kupujte nista jer posle tolikog dopisivanja snjim i dalje me je presao. .. a cena uopste nije malo para pa sad vi gledajte. .. pitam ga ja pa sto su skinute xexex kaze kao pazi foru dosla je zima pa su odma stavljene zimske gume reko ok ako je tako. .. a skinute su jer su ostecene i svakog momenta mogu da puknu u voznji. ..
Nisam zasluzio ovu negativnu ocenu.Lepo sam vam rekao,pre slanja proverim gumu na felnu i naduvam.Proverio sam gume i gume su potpuno ispravne a sto to fali mali deo komad to ne utice na voznju uopste,a niste trebali da date odmah,mogli ste prvo da vratite,pa da vam saljem druge,niste ni znali da imam 20 komada ovakvih guma pa da zamenim.Vi ljudi puno trazite.Gume su sa 7mm sare 2015 godiste sa upola cene.Ispod ove ocene me ocenio jedan covek sto je kupio iste ovakve gume samo sto je Michelin marka i kaze da bolje gume nije video.Toliko o tome.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.