sasa

Beograd

Član od: 21.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje dogovorili smo se da preuzmem telelefon licno u nisu oko 11h, 30 km sam proso da se nebi javio na telefon zvao sam ga preko 10x kasnije sam video da ga je prodao drugom kupcu . .. Bar je mogo da javi ne da idem 30 km u jednom pravcu. .. .
Dogovorio se covek sam sa sobom i zvao 100 puta..

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo korektno tokom dogovora. Ponudila sam coveku za telefon 10 000 din. nakon cega mi je on napisao "10500? " na sta sam pristala. Dogovorili smo se za danas ujutru da se vidimo kod glavne autobuske, oko 10h i da rezervise oglas, sto je stvarno i uradio. Medjutim se nije javio na telefon i na poruke koje su mu poslate na KP sajtu. Nije se udostojio bar da javi da je prodao nekom drugom jer vidim da je telefon postavljen od drugog člana na sajtu po vecoj ceni. Mi smo morali da odlozimo svoje obaveze koje smo imali da bi smo sacekali poziv i ispostovali dogovor. Ne preporucujem saradnju zbog neozbiljnosti i neodgovornosti ovog clana.
Zena se dogovori sama sa sobom, stvar se proda onom koji prvi dodje sa parama, a ne onome koji nudi i koji trazi od mene da im nosim na ruke...a pritom clan ima 3 ocene. Prijatno...

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odavno mi se nije desilo da putem ovog sajta ili nekog drugog naiđem na lošu saradnju, ali evo desilo se. Saša je oglasio Apple Watch druge gerenacije - dogovor o kupovini i preuzimanje je prošlo super. Međutim, kada sam utvrdio da je u pitanju prva generacija sata, a ne druga - i kada su dokazi poslati Saši, od tada on odbija komunikaciju, ne prihvata predloge za rešenje situacije (a poslao sam ih nekoliko) i ne javlja se. Ne preporučujem ovog člana, zaista sam hteo da rešimo ovo na najbolji mogući način, ali ne samo da se Saša to ne želi, nego se nije udostojio ni da odgovori na poruke (a bio je online).
odneo sam sat kupcu, decko je pogledao sat...bio zadovoljan i uzeo ga. posle par dana je smislio da to nije to sto on zeli i hoce da mu vratim neke pare. a pritom je cela prica izmisljena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.