SaSa

Požarevac

Član od: 05.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ski oprema | Snoubord

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio bord koji je poslao postom na oglasu pise 165cm duzine, stigao bord 156cm duzine. Pokusao da kontaktiram prodavca, nije zaiteresovan da odgovori na poruke
Gospodin se javio nakon dva meseca od kupovine i tvrdi kako daska nije odgovarajuca i zahteva povrat. Svi artikli su detaljno opisani, uslikani, provereni i sl. kako bi kupci imali najbolji uvid u iste - kao sto se i moze videti na svim mojim oglasima. Iako nije moja greska, ponudio sam mu da zameni bord za neki drugi "odgovarajuci" iako greska nije bila moja. Pretpostavljam da ga je bord posluzio na skijanju i sada zeli da ga vrati nazad? Preko 10 godina divnog iskustva na KP, prvi put sam se susreo sa necim ovakvim. Veliko hvala na oceni.

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio dva dzempera 54br sa kratkim rukavima koji bi odgovarali coveku od 170cm i 150kg , obecao da ce mi doneti novac u bg uz drska objasnjenja da je on slikao dzempere i naravno nista od dogovora
Sto se tice mojih oglasa odevnih predmeta svi su slikani dobro i sa posebnom slikom sa naznacenim dimenzijama pa cak i rukava sa spoljnjom i unutrasnjom merom,pa tako da gospodin kupac verovatno nije proverio dimenzije da li mu odgovaraju jer se zalio da su rukavi ´´nenormalno´´ kratki.Posto su oba dzempera bila poznatog svetskog brenda ne verujem da su se rukavi ´´nenormalno´´ skratili sami od sebe.Po prijemu poruke o ´´nenormalno´´ kratkim rukavima gospodina sam pozvao telefonom,a zbog nepoverenja da ce mi postom vratiti nesto drugo,predlozio sam da mu novac vratim za nedelju dana kada budem dosao u Beograd,dana 11.02.,u 15 casova i 56 minuta,kada sam bio u Beogradu pozvao sam ga,ali se nije javljao.Ocekivao sam da ce me tokom popodneva pozvati,ali se to nije desilo,pa sam pretpostavio da je u pitanju neka vrsta prevare.Narednog dana se javio porukom u vecernjim satima sa zahtevom o vracanju novca,a bez obrazlozenja sto se nije javljao.Ljudski je takodje i bilo da me kontaktira telefonom i da tako resimo problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.