Sasa

Ražanj

Član od: 30.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

R-sim 11+ kartica, nije stigla ni posle 3 nedelje. Na pitanje da mi se posalje broj posiljke, da proverim sta se desava sa njom, nema odgovora 2 dana. Kao kupac, verovatno ce ispostovati dogovor. Kao, prodavac, nece. Ne preporucujem ovog clana za saradnju.
Dobar dan, da nazalost je Sinisa u pravu. U vezi odgovora na pitanje se izvinjavam jutros sam izasao iz bolnice, ali naravno i tu je korektno napisao. U vezi kartice, kada je covek narucio kod mene karticu bilo je problema sa postom u tom periodu su navodno strajkovali. Informisao sam ga naravno da sam ja takodje u tom periodu narucio nesto i cekao paket dosta dugo. On je takodje potvrdio da zna jer i on cekao dosta dugo na paket neki, predlozio sam mu da mu posaljem bex-om on se slozio, medjutim bex na odnosu strajka nije mogao da preuzme odmah karticu nego su mi rekli javice se kada ce doci....otisao sam u postu stavio karticu u kovertu i poslao obicnim pismom. Zasto da placa dostavu kada mu nece stici na vreme? Kartica je jos uvek nema ni kod njega niti kod mene....bude se pojavila kod mene saljem bez nadoknade. Bude s epojavila kod tebe momentalno ti vracam novac za nju, bar da bi ispravio ovu nelagodnost. U svakom slucaju covek je maksimalno korektan i tolerantan, i ako je ovde nov ali svaka preporuka sa moje strane za saradnju sa njim.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nije preuzeo paket, ,troskove nije nadoxnadio, ,paket se vratio, platio sam 580din povracaj paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.