Saša

Zrenjanin

Član od: 30.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Kuke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Od clana sam kupio kuku + elektroniku za kuku + modul za sprecavanje gresaka na kolima. Ukrtako, imao sam 4 problema: - 3 puta sam pitao da li je potreban atest za kuku, rekli su da prodaju 1000 kuka i ne treba. Ispostavilo se da treba i uplatili su mi pare da uradim atest - prilikom ugradnje, ostecen konektor za signalizaciju su montirali i nije radilo rikverc svetlo pa sam imao problem na tehnickom, otisao sam ponovo u ZR i namestili su i refundirali veci deo troskova - parking senzori od montaze ne rade kako treba, rekao sam serviseru ali nije popravio - trazili su da ugradim modul koji sprecava greske na kompjuteru automobila, sto sam i ucinio. Od ugradnje kuke 4 puta mi je izbacio auto gresku i nije hteo da menja brzine dok ne ugasim auto, rekao sam im i trazili su mi neku vrstu potvrde od ovlascenog servisera tj dijagnostiku kvara, sto ja nisam trazio i nisam imao. Zena je odvezla auto kod naseg majstora, nasao je koja je sitnica pravila greske i jeftino je izasla popravka. Od 4 greske sa ugradnjom, dve su ispostovali, na druge dve me upucuju da se obratim firmi koja je ugradila kuku (a ta firma koja je lose montirala signalizaciju, nije htela da plati moje troskove, takoreci, skinula me sa dnevnog reda)

Automobili | Oprema > Kozmetika za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket loše upakovan, bar 50ml se prosulo. .. Uopšte ne miriše na vanillu, kao da je sama voda, vrv je mnogo razblažen miris. .. Ne planiram više ništa da poručujem!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.