Sasa

Beograd

Član od: 18.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan prodavac, sve smo se dogovorili dva dana smo u komunikaciji, da bi me danas pustio da dodjem skroz na drugi kraj Beograda i tek tada me pozvao da mi kaze da ipak nista od dogovora, a pritom me je zvao iz svog stana sto znaci da nije ni kretao od kuce! Ne preporucujem nikako!
Sa doticnim sam imao dogovor da mi da dva telefona s4 , jedan ceo + jedan polomljen i da doplati . Ja sam greskom napisao 60 umesto 160e doplate i kada je krenuo video sam da sam pogresio i pozvao ga da mu kazem da je u pitanju greska , a i on sam zna da njegovi telefoni ni u ludilu ne vrede 260e . Posle mi je nudio 100e doplate na sta ja nisam pristao .Imam celu prepisku razgovora i ovde na Kp i na Viberu i sms porukama.Ovu ocenu je dao iz cistog hira,zato sto nije uspeo da njegove telefone koji realno vrede 150e proda za 260. Molim Administratore da uklone ovu ocenu jer je bez ikakvog osnova.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje najlosije iskustvo na ovom sajtu. Samsung galaxy note n7000, star 3 meseca ocuvan EXTRAAAA. .. Telefon mi stize18.02.2013 oko 12h medjutim lajsna OGULJENA (usled pada predpostavljam na beton) NA SVA CETRI MESTA! !! Dalje, cujem se sa prodavcem, izrazim svoje nezadovoljstvo i nakon 3-4 razgovora dogovorimo se za povracaj robe i novca. Medjutim on pusti isti takav oglas sa MALO izmenjenim textom19.02.2013 u kom sad stoji da telefom ima JEDNU tackicu na lajsni (a verujte mi telefon je nekom zestoko ispao iz ruke na beton 100 posto, i ogulio na vise mesta na lajsni)i sad nece da mi vrati novac vec ja treba nekom da saljem telefon kad ga kupi sa njegovog oglasa! !! Zamislite Vi to! !! Imam sacuvane i poruke i slike (i njegove i moje) tako da ako neko ima nedoumice neka me kontaktira slobodno dobice sve na uvid i bice mu sve jasno. LJUDI ja sam za svoj novac samo zeleo lepo ocuvan telefon bas kao sto je on lazno predstavio svoj u oglasu i slikama vesto prikrio ostecenja istog! !! Moja preporuka ostalim clanovima i posetiocima sajta je - NE SARADJUJTE SA OVIM CLANOM! !!
Postovani Kupci i članovi sajta Kupujemprodajem,moram se oglasiti na iznete lazi i neistine koje je ovaj decko izneo,jer ovako nesto za ovih 5 godina koliko radim jos nisam cuo. Telefon jeste kupio od mene i dobio POLOVAN TELEFON STAR 3 MESECA,Original telefon,bez tackice na ekranu,ledjima,poklopcu,i na lajsnama,uz svu original opremu u original kutiji.Napisao je:" telefon je oguljen na sva 4 coska(usled "dobrog" pada) ",sto nema veze sa vezom niti ikakve logike,jer bi posle takvog pada imao ostecenja ceo telefon a ne "navedene 4 coske".U stvari hteo je za 200e da kupi NEOTPAKOVAN TELEFON a mislim da bi i tada nasao manu,sigurno bi bila kutija ogrebana!Da bih vam dokazao o kakvom se liku radi,posatavicu oglas u informativne svrhe sa mojim slikama koje su bile u oglasu,i njegovim koje mi je poslao kada je primio telefon,tako da procenite, ne na osnovu mojih slika nego njegovih,da li je telefon oguljen na sva 4 coska(usled "dobrog" pada)na BETON,mada je slikao samo 3 coska,jer se onaj cetvrti sigurno sam ispravio od udarca!OGLAS CE STAJATI SVE DOK MI BUDE STAJALA I OVA NEGATIVNA OCENA ,SAMO U INFORMATIVNE SVRHE !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.