Sasa

Beograd

Član od: 10.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam neispravnu plocu od gospodina , prodaje se kao neispravna , slika je postavljena sa neta , u napomeni ne pise da je skinut drzač za kuler Dotični tvrdi da se to tako prodaje , da svi prodaju drzač za kuler posebno . naravno koji ide uz maticnu Ako nesto prodajes treba i da objasnis i da napises da je to skinuto sa ploce. moja negativna zbog toga nisi u pravu .
PREPISKA: Kao prvo postsvio sam sliku sa neta ,kao drugo nisi prijavio da prodajes bez toga . Sta prodajes zasebno ,skinuo si deo sa nje . 19:59h mozda je meni bas to trebalo i kupio sam je kao neispravnu bas zbog toga .a ti to nisi prijavio . 20:05h Hladnjak sa kulerom i nosac za isti su skinuti i postavljeni kao zasebni oglasi. Hladnjak sa kulerom je prodat pre 3 nedelje... Stavljena je slika sa neta - ona prikazuje plocu koja je predmet prodaje. Ako ti je bio potreban nosac za hladnjak, a ne ploca, mogao si me pitati pre uplate, kao sto si me pitao da li imam limcic od ploce. 20:12h U tom slucaju dobio bi nosac, a ne plocu. Ako ti ne treba ploca, posalji je natrag. Po prijemu iste, poslacu ti nosac za kuler... 20:14h Elem, ja nisam naveo. On nije pitao. Nemam sta da krijem. Ponudio sam coveku da vrati plocu, a ja posaljem sporni nosac, zbog kog je kako tvrdi u nasoj prepisci "mozda" i kupio plocu. No, Nenad se setio da pita za limcic od ploce, ali ne i za nosac. Nakon njegove tvrdnje da se podrazumeva da uz plocu dolazi i sporni nosac, naveo sam da ima i drugih clanova ovde koji prodaju nosac zasebno. Dakle radi se o tome da li neko zeli ili ne zeli da proda zasebno nosac sa plocom... Jos ispadoh prevarant za sitne pare ... U svakom slucaju verujem da smo obojica naucili nesto iz ovoga i da ubuduce prilikom trgovine sa drugim clanovima, necemo doci u istu situaciju. Svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.